Kogo z małego i dużego ekranu lubicie najbardziej i dlaczego?
Wiec zacznę od siebie heh --> Agata Kulesza sympatyczna, zawsze uśmiechnięta, inteligentna no i z talentem! Choć przyznam, że mało docenianym Pozytywna Agata o uwodzeniu --> http://www.youtube.com/user/88marianne# ... CVAhirW1e4 (dla rozruszania wątku)
czy ktos moze ogladal film australia? swietny film, musze przyznac ze stal sie jednym z moich ulubionych, kupilam go w onestep, wiec teraz juz mam wlasne wersje dvd tego wspanialego filmu:) wszystkim goraco polecam, po obejrzeniu zostaje takie dziwne uczucie... oczyweiscie pozytywne
Z polskich aktorów nie mam ulubieńców. Z zagranicznych to Johnny Depp- nie wszystkie filmy w których zagrał, są dobre, ale i tak oglądam, nawet po kilka razy. Teraz powtórzę sobie Piraci z karaibów-klątwa czarnej perły bo jest dostępny w kolekcji PictureBox w N. A w weekend może obejrzę Dziewiąte wrota (ale to już mam na DVD).
Agatę Kuleszę też bardzo lubię i uważam, że jej talent nie jest do końca wykorzystany. Drugą taką aktorką, która choć na maksa zdolna, to nie może tego w pełni zaprezentować jest Olga Serebryakova (teraz gra w M jak miłość, ale ja ją widziałam w bardzo smutnym i poruszającym filmie "Przyjdź do mnie").