meredith napisał(a):hej hej nie rozpędzaj się tak mała! Przyszłaś na forum i myślisz, że będziesz tutaj Nam dyktować swoje warunki? No tak prawda zabolała. Ograniczona jesteś Ty i właśnie to pokazałaś, a swoją miarkę zostaw dla siebie... Za to Ty doskonale wiesz co to kultura i wyrachowanie he he. Tak, pozostaje Ci spełniać ambicje, teraz już wszystko wiadomo. I nie denerwuj się tak szybko, reagujesz bardzo emocjonalnie a to przy tak maleńkim dziecku nie jest wskazane...
Cóż, niektórym urodzenie dziecka dodało wrażliwości a innym głupoty.
Nie wiem po co te złośliwości. Chyba niedawno przeżyty poród niezbyt dobrze wplynał na Twój stan psychiczny.
Gwiazda socjometryczna na forum urosla to korzysta
meredith napisał(a):i jeszcze jedno kinius- przestań mnie personalnie obrażać. Bo ja Cię nie obraziłam, wyraziłam swoje zdanie i zadałam zwykłe normalne pytanie. A tak nawiasem mówiąc, jesteś jeszcze nieletnia... Twój facet się nie bał? Kolejne normalne pytanie, mam nadzieję,że przy tym pytaniu nie wybuchniesz jak przy poprzednich...
Luśka napisał(a):kinius33...nie złość sie...ja też jestem w ciężkim szoku..młode dziewczyny raczej myślą o wyszaleniu się...o innych głupotkach..imprezach...ale raczej nie o dziecku...co nie świadczy o tym że nie ma wyjątkow od reguły:) bardzo fajnie że Twoja ciąża nie była przypadkowa..to bardzo dobrze o Tobie świadczy...ale w naszych czasach niestety tak jest że czytając takie wypowiedzi człowiekowi nie chce się wierzyć...nie obrażaj sie:) to nie była obraza Twojej osoby ale po prostu zdziwienie:)

Zidentyfikowani Forumowiczki: Google [Bot]