forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

ORGAZM

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Wielokrotny orgazm

Postprzez ancydlo » 1 wrz 2010, o 10:25

Podobno u kobiet jest możliwy, gdyż podniecenie kobiety opada znacznie wolniej niż podniecenie mężczyzny po szczytowaniu. Jak jest u Was dziewczyny, doświadczyłyście już tego? Jeśli tak, to po jakim czasie jesteście w stanie osiągnąć kolejny orgazm?
U mężczyzn bywa różnie, czasem jest tak, że bo bardzo intensywnym orgazmie przez ładnych kilka kolejnych godzin nie jestem w stanie myśleć o seksie, gdyż penis staje się bardzo wrażliwy na dotyk. Czasem natomiast już po około pół godziny, a nawet szybciej jestem gotowy do kolejnego razu
Najwięcej konkursów dla kobiet
http://www.sledzimykonkursy.pl
ancydlo
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Wielokrotny orgazm

Postprzez LuÅ›ka » 9 wrz 2010, o 16:57

masz rozdwojenie jaźni czy co?bo raz piszesz jak kobieta a raz jak mężczyzna:P
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez Bielizna-Anna » 12 lis 2010, o 14:20

U mężczyzny jest problem z wielokrotnym orgazmem,trzeba odczekac chwilkę i odpowiednio go podniecić. Organizm kobiety reaguje zupełnie inaczej i możliwy jest wielokrotny orgazm. Dodajmy,że są one coraz silniejsze.
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

ORGAZM

Postprzez Panizu » 27 gru 2010, o 18:56

Hej! Proszę o pomoc. Od ponad 4 lat uprawiam seks. Głównie z 1 partnerem ale zdażył się też drugi raz. Żaden z nich mnie nie zaspokoił. Nigdy nie miałam orgazmu. Próbowałam już wszystkiego, natomiast wszelkie rady w internecie mówiąa by po prostu czekać.. Niestety mam tego dość, przez to psuję mi się związek. Czy ktokolwiek może mi pomóc?
Panizu
PoczÄ…tkujÄ…ca

Re: ORGAZM

Postprzez LuÅ›ka » 29 gru 2010, o 11:25

ostro...nie masz orgazmu i mówisz że psuje Ci się związek...a orgazm to jest to na czym chcesz budować miłość?zastanów się nad tym...
poza tym jeżeli nie masz orgazmu(w co wątpię, ponieważ na pewno odczuwasz jakieś zmiany podczas stosunku, albo przy pieszczotach), to albo za szybko gra wstępna(albo jej brak), albo po prostu nie poznałaś jeszcze tak swojego ciała by było Ci dobrze...
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez Bielizna-Anna » 31 gru 2010, o 00:51

każdy organizm reaguje inaczej,może żaden z Twoich partnerów nie był dla Ciebie wystarczająco czuły? Może potrzebujesz długiej gry wstępnej na rozgrzewkę? To wszystko ma wpływ na orgazm-pomijając same doznania podczas stosunku.
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

Postprzez laleczka1123 » 1 sty 2011, o 15:44

Sex w związku to nie wszystko, porozmawiaj o tym szczerze z partnerem, może koleżanka tu ma racje, że potrzebujesz więcej czułości, dłuższej gry wstępnej, moim zdaniem to ma duży wpływ na orgazm.
laleczka1123
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Awoqa » 3 sty 2011, o 13:51

Wielokrotny orgazm do zdecydowanie bardzo fajna sprawa :P
Awoqa
Miła Kobietka

Postprzez linnkaa » 3 sty 2011, o 19:20

aaa ja bardzo chciała bym doswiadczyc kilku orgazmów ale jakos nie ejst kolorowo.. aaa bije sie porozmawiac z partnerem bo wiem jaka bedzie jego reakcja.. wiecie jak to maja mezczyźni teksty typu: nie wystarczam ci.. zamiast wziąść sie za robote xD
linnkaa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez SilverLady » 6 sty 2011, o 15:35

czesc. ja tez mam mały problem, od paru miesiecy probuje uzyskac orgazm,niestety nic z tego ;[. moze wy znacie jakies sposoby. jestem dziewic i boje sie ze palcowka moze uszkodzic blone wiec szukam jakis innych rozwiazan. prosze o pomoc
SilverLady
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Seks i antykoncepcja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Google [Bot]