forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Ekskluzywny prezent

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Ekskluzywny prezent

Postprzez apollo » 15 gru 2009, o 11:26

Witam,
za zadanie postawiono mi zakup prezentu dla bardzo wymagającej kobiety, jest bogata i nie nosi obuwia z ryneczku ;/ Mam problem - zostało mało czasu, nie mam czasu na chodzenie po mieście, więc proszę o ewentualne propozycje z sieci. Buty? Torebka? Jakiś ciuch? Musi to być z wyższej półki. Ta Pani ma 35 lat. Czekam na propozycje.
apollo
Miła Kobietka

Reklama

Re: Ekskluzywny prezent

Postprzez milanogirl » 28 gru 2009, o 15:26

Buty to chyba nie. Moim zdaniem to w ogóle nie pasuje na taki oficjalny prezent. Może jakiś elegancka, markowa galanteria - apaszka, okulary przeciwsłoneczne, skórzany portfel. Oczywiście dopasowane do jej stylu. Ewentualnie coś z klasycznej biżuterii.
milanogirl
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez jagoda » 29 gru 2009, o 13:02

np.duża srebrna broszka elegancko i ekstrawagancko ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez Misiek » 30 gru 2009, o 11:58

Już trochę za późno, więc pewnie coś kupiłeś. Kiedy ostatnio miałam podobny problem kupiłam w sklepach Prima Moda. To co mają w ofercie możesz zobaczyć tutaj - http://www.primamoda.com.pl/ ale sprzedaż prowadzą tylko w tradycyjnych sklepach.
Misiek
Miła Kobietka

Postprzez milanogirl » 2 lip 2010, o 16:13

też uważam, że na takie okazje, to lepiej coś bardziej wyszukanego kupić... dobry patent to bransoletki. Z charakterystyki pani wnioskuję, że coś takiego byłoby idealne: Obrazek lub Obrazek
milanogirl
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez madzia1.35 » 12 lip 2010, o 16:54

bardzo modna jest teraz bransoletka ole lynnggaard jest to bransoletka ze skórki cielęcej ale najciekawsze jest to że kupuje sie do nich zawieszki z brylantem ze złota z platyny jak kto woli i przyczepia sie do niej obecnie nosza je prezenterki z telewizji widziałam nawet u aktorek.
madzia1.35
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kika75 » 31 sie 2010, o 12:56

to może z biżuteri dyrberg-kern mają duży wybór biżuteria jets bardzo ryginalna i mało spotykana.
kika75
Miła Kobietka

Postprzez ninka_niebieska » 25 paź 2010, o 16:30

Myslę, że buty nie byłyby strzałem w 10.. tak dystyngoanej kobiecie, nie należy kupować takich prezentów, moze to odebrać w bardzo negatywny sposób ( a tego chyba nie chcemy) dlatego jak wyżej ktoś wspomniał, dobrym pomysłem na prezent dla niej może być apaszka, lub moze jakiś droższy zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych.. Ewentualnie jakąś ładną brożkę i do tego dopasować bransoletkę lub zawieszkę.. :) A swoją droga ciekawa jestem co kupiłaś i czy udało się trafnie dobrać prezent dla tak wymagającej kobiety :)
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Postprzez Zuzann » 25 paź 2010, o 19:15

Kobieta w wieku 35lat na pewno wie czego chce i rzeczywiście możesz mieć problem. Polecam biżuterie artystyczną z internetowego sklepu http://www.ttconcept.com/. Znajdziesz tam ozdoby, w których zakochała się nie jedna kobieta.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Zuzann
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ninka_niebieska » 26 paź 2010, o 10:54

Tak, to moze spodobać się kobiecie w tym wieku, ale nie mamy nigdy takiej pewności.. tym bardziej, że jest to kobieta o wyższym standardzie zycia i napewno nie założy byle czego... to zalezy od jej gustu.. jestem bardzo ciekawa co wkońcu kupiłaś i czy prezent spodobał się tej Pani.. ? :)
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Moda