forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

zaręczyny

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.

Re: zaręczyny

Postprzez Luśka » 14 mar 2010, o 14:33

romantyczna gorąca kąpiel z dużą ilością piany..szampan...a potem pytanie "wyjdziesz za mnie"...totalne zaskoczenie...i odpowiedź "tak":)
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Reklama

Postprzez pisarka » 28 mar 2010, o 14:17

ja mialam nietypowe, z zaskoczenia, pierscionek zrobiony z breloczka do kluczy :) ale uklekniecie bylo :) superowe uczucie :)
pisarka
Początkująca

Postprzez Marta_P » 29 mar 2010, o 11:45

Jeśli można było to nazwać zaręczynami.. Dzień wcześniej powiedział że "Jutro musi wyjść, ale nie powiem Ci gdzie i po co.." Na drugi dzień.. Przyniósł dwie srebrne obrączki.. "Pierścionek był za drogi.. ale Kocham CIę.. Wyjdziesz za mnie?" Bez klęknięcia, zero romantyzmu.. ALe że BYŁAM w niego zapatrzona powiedziałam tak.. a teraz głowię się co zrobić, jak odejść.. Prowokuję awantury, żeby mieć pretekst i nic ;p Jakiś stoicki spokój go naszedł... ehh
Marta_P
Początkująca

Postprzez pisarka » 30 mar 2010, o 09:34

No jesli jest ci z nim zle, to musisz z nim porozmawiac szczerze- nie musisz miec powodu zeby odejsc. A jesli powodem odejscia jest tylko to , ze dal srebnra obraczke zamiast pierscionka ... moze nie ma duzo pieniedzy...
pisarka
Początkująca

Postprzez Marta_P » 30 mar 2010, o 09:53

pisarka napisał(a):No jesli jest ci z nim zle, to musisz z nim porozmawiac szczerze- nie musisz miec powodu zeby odejsc. A jesli powodem odejscia jest tylko to , ze dal srebnra obraczke zamiast pierscionka ... moze nie ma duzo pieniedzy...

To nie chodzi o to że dał obrączkę srebrną.. Nie wiem czy czytałaś post w dziale partnerstwa, który napisałam... Tu chciałam powiedzieć tylko tyle że poprostu nie były to zaręczyny z moich marzeń i zero romantyzmu... :) A obrączki mamy oboje srebrne ;p
Marta_P
Początkująca

Postprzez pstro » 3 maja 2010, o 20:45

Marta a jak długo jesteście razem?
pstro
Miła Kobietka

Postprzez m.orkan » 15 wrz 2010, o 14:12

U mnie zareczyny były niespodzianką, która strasznie mnie zaszokowała (pozytywnie oczywiście) :) było to w dzień moich urodzin.. najpier przyjęcie niespodzianka o której wiedzieli wszyscy prócz mnie, a poźniej oświadczyny :)
m.orkan
Początkująca

Postprzez Sylwia30 » 16 wrz 2010, o 08:20

Mój mąz romantykiem nie jest wiec nie było jakis specjalnych wzruszeń wiec wszystkim zyczę niezapomnianych oświadczyn!:)
Sylwia30
Początkująca

Postprzez Misia » 2 paź 2010, o 10:17

Oświadczyny , zaręczyny czy to ważne?
Myślę, że to pierwszy krok mężczyzny do pełnego uznania przez kobietę. Niestety moje zaręczyny były takie oficjalne, zorganizowane, a tak nie powinno być. Najpierw z zaskoczenia najlepiej. Oj jakby było pięknie . . . .
:fallinlove

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Misia
Miła Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ślub