forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: lubicie seksowną bieliznę?

Postprzez Bielizna-Anna » 7 wrz 2010, o 13:47

Ja bardzi lubię taką bieliznie. Ale muszę miec okazje aby ją załozyc;) Bo wiadomo ze nie zawsze pasuje;)
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

Reklama

Re: ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA

Postprzez kitka_kitka » 10 wrz 2010, o 10:32

Jeśli o mnie chodzi -> zazwyczaj noszę bieliznę, w której czuję się komfortowo - nic mnie nie uwiera, nie gniecie... Elegancką bieliznę zakładam na specjalne okazje - co nie oznacza, że tylko od święta ;) W Polsce jest wiele firm, które produkują ładną, zmysłową bieliznę. Ciężko byłoby wybrać mi jedną markę... Ale podobają mi się takie zestawy:

Obrazek
kitka_kitka
Początkująca

Postprzez dione » 12 wrz 2010, o 18:23

Axami jest bardzo dobrą firmą, Lupoline też ma ładne i eleganckie zestawy, ja kupuję bieliznę tych firm na koronka.pl, masz tam spory wybór, a do tego wysyłają bieliznę w przeciągu 24h, także nie trzeba długo czekać
dione
Fajna Kobietka

Postprzez nikoletta » 14 wrz 2010, o 14:54

Cześć dziewczyny :)

Bardzo ładny komplecik zamieściła kitka_kitka ! Taki smakowity kąsek z niego ;) W sumie podobne rzeczy mi się podobają: koronkowe, w kolorach raczej stonowanych (czyli powiedzmy czerń i biel). A! No i elegancją bieliznę chyba najbardziej sobie cenię ;) Jest kilka polskich marek, które mają ciekawe kolekcje i nawet w internecie można je sobie zamówić.
nikoletta
Początkująca

Re: lubicie seksowną bieliznę?

Postprzez m.orkan » 17 wrz 2010, o 10:44

Zgadzam się z koleżanką wyżej. Ja również lubię ten rodzaj bielizny, ale tylko na specjalne okazje.. na codzień lubie swoje piżamki w których czuje się najlepiej :)
m.orkan
Początkująca

Postprzez cooleczka » 22 wrz 2010, o 16:19

A co sądzicie o tym dziewczyny >>

Obrazek

Jest to komplet raczej elegancki, ale i zmysłowy. No i koronek nie jest za dużo - powiedziałabym, że tak w sam raz ;) Polskie marki zaczynają mnie pozytywnie zaskakiwać ;) Wydaje mi się też, że z jakością jest coraz lepiej. Ale to tylko moje subiektywne odczucie ;) Kitekkow >> na pewno z łatwością znajdziesz w polskich sklepach tego czego szukasz ;)

Pozdr.
cooleczka
Początkująca

Postprzez czerwonekorale » 23 wrz 2010, o 12:25

cooleczka - cudny komplecik! I faktycznie elegancja i zmysłowość w jednym. Z moich doświadczeń wynika, że mnóstwo jest form produkujących bieliznę ale tylko niektóre mogą poszczycić się naprawdę dobrą jakością/wykonaniem projektów. Osobiście - lubię większość z wymienionych wcześniej marek. Zazwyczaj kupuję jednak w sklepiku niedaleko domu. Kameralna atmosfera, brak pośpiechu - to lubię ;))
czerwonekorale
Początkująca

Postprzez kitka_kitka » 27 wrz 2010, o 14:28

nikoletta - fajnie, że podoba Ci się ten komplecik ;) A jeśli piszesz, że taki smakowity z niego kąsek to co powiesz na to ;)

Obrazek
kitka_kitka
Początkująca

Postprzez nikoletta » 28 wrz 2010, o 20:38

kitka_kitka >> hehe powiem znowu, że smakowity kąsek zamieściłaś ;) naprawdę bardzo ładny komplecik, tylko gdyby ten dół był bardziej zabudowany, ale poza tym spoko :)
nikoletta
Początkująca

Postprzez ABCbielizny » 30 wrz 2010, o 12:48

Jeżeli chodzi o zmysłową bieliznę to uwielbiam zakładać czarne oraz czerwone sexi komplety. Często jest to wynikiem zachcianek mojego faceta,ale jakoś zbytnio nie protestuje ;) Koronki też bardzo mi się podobaja,ale nie za często,powiedzmy raz na jakiś czas. Natomiast bardzo nie lubię nosić białych kompletów bielizny.
www.ABCbielizny.pl - Bielizna damska
ABCbielizny
Fajna Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Moda