forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Błagam o pomoc..nie daję rady

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Błagam o pomoc..nie daję rady

Postprzez Dorotka » 5 wrz 2010, o 13:41

Mój partner jest ode mnie 5 lat starszy. Jesteśmy razem od 2 lat..cudownie się układało, wszystko było w porządku... aż do wczoraj. Zrobiłam cudowną kolację..to miał być nasz wieczór! Świece, jedzenie.. Wiedziałam, że coś jest nie tak. Zaczęliśmy rozmowę.. Okazało się, że mój partner planuje przerwać nasz związek.. załamałam się. Powód? On studiuje w innym mieście.. widywaliśmy się co weekend. Teraz musi podjąć pracę w weekendy jeszcze.. czyli nie będziemy widzieć się już w ogóle. Bardzo mu z tym ciężko..ale mówi, że tak będzie dla nas lepiej..że nie będzie tyle cierpienia.. Boję się. Jest miłością mojego życia i już nie wiem co robić..Dużo z nim rozmawiałam..od października wyjeżdża. Pomóżcie mi.. co robić? nie mam pojęcia..powoli szaleję. Boję się własnych myśli..Moje życie traci sens. Tylko On się dla mnie liczy.. nie chcę żeby mnie zostawił..Błagam o pomoc.
Dorotka
Początkująca

Re: Błagam o pomoc..nie daję rady

Postprzez barbarka » 9 wrz 2010, o 15:57

Prawdziwa miłość przetrwa każdą odległość. dobrze że tak się stało bo przynajmniej wiesz że z jego strony nie było to prawdziwe uczucie. Lepiej teraz niż po 20 latach małżeństwa.
barbarka
Początkująca

Re: Błagam o pomoc..nie daję rady

Postprzez Luśka » 9 wrz 2010, o 16:17

niestety też uważam że nie był Ciebie wart...a odległość to tylko wymówka...jak się kogoś naprawdę mocno kocha to żadna odległość nie stanowi bariery.
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Powrót do Partnerstwo