dyrberg-kern na bardzo fajne sportowe lub bardziej eleganckie okulary ja z tej firmy mam juz dwie pary,ale pytanie moje jest takie na co wy zwracacie uwagę kupując okulary cena ,jakośc,marka a może moda,???????
gosik napisał(a):Jak z ubraniami...troche moda a reszta...by pasowaly do twarzy i ladnie komponowaly z kolorem oczu i fryzura.Okularki nosze od...28lat.
BTW jak to jest z wada wzroku ? czy ona rzeczywiście w jakimś wieku już się zatrzymuje ?? czy cały czas się pogłębia ?
Wczoraj oglądałam piękne okulary ) Ale cena mnie .. zabiła.. zawał na miejscu.. 1129 zł co prawda D&G Ale myślałam że to będzie granica 600 zł a nie 2 razy tyle :/ Zostanę przy swoich za 169 zł ) I takie mi wystarczą
Ja zwracam uwagę na cenę w stosunku do jakości. Markowy znaczek nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Wolę fundnąć coś dziecku niż paradować w markowych okularach... choć może kiedyś jak się dorobię zainwestuję w okulary z wyższej półki. Teraz muszą wystarczyć mi okulary, które kupiłam ostatnio nad morzem od jednego z nadmorskich sprzedawców.
Ja mam naprawdę spore problemy ze znalezieniem okularów, które by mi pasowały. Rok temu znalazłam idealne, ale niestety mi się połamały, także w tym sezonie poszukiwania zaczęły się od początku.
Okulary to bardzo ważny dodatek na słoneczne dni i tutaj kieruje się ich jakością. Nie kupuje podróbek z targu za 20zł,ponieważ wiem że i tak długo nie wytrzymają. Marka odgrywa ważną rolę.
Ja jakoś w ogóle nie przepadam za okularami przeciwsłonecznymi i nakładam je jedynie jak jadę samochodem, także jakoś nie przykładam specjalnej uwagi do tego jakie one są. Ważne, żeby chroniły przed słońcem.