forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

BIŻUTERIA

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

bransoletka

Postprzez kika75 » 6 sie 2010, o 16:38

oglądając telewizje zauważyłam że wiele prezenterek,aktorek,piosenkarek ma na ręce bransoletke ze skóry a do niej poprzyczepiane różnego koloru zawieszki.poszperałam po internecie i okazało się ż e te bransoletki ole lynggaard to największy hit sezonu czy ktoś z was ma taka piękną ozdobe na ręce bo powiem że wygląda to rewelacyjnie.
kika75
Miła Kobietka

BIŻUTERIA

Postprzez biznesman88 » 20 sie 2010, o 11:47

Hej!
Co sądzicie o tej pseudo złotej biżuterii (druga od góry)
skarbiec.biz/lifestyle/gadzety/19_07_2010.htm ? Zastanawiam się czy będzie pasowała do beżowej sukni ślubnej w stylu amerykańskim (bez ramion). Nie mogę nigdzie znaleźć ile to może kosztować. Mogłybyście pomóc ?
biznesman88
Początkująca

Re: biżuteria w internecie

Postprzez Bielizna-Anna » 7 wrz 2010, o 13:50

Mnie srednio podoba się takie rozwiązanie. Troche to kiczowate;/
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

Postprzez Angeel » 19 paź 2010, o 20:27

Mnie się najbardziej podoba biżuteria naturalna, taka jak mają na tamtej stronie do której podałam Wam linka. Po pierwsze; jest delikatna i w miarę miękka w dotyku, a po drugie jest przyjazna dla moich dzieci. Jak się na przykład schylę i maleństwo będzie chciało pobawić się koralikami mamusi, to zupełnie spokojnie może wziąć je do rączki i ja się przy tym wszystkim nie boję, że się akurat mój szkrab udławi jakimiś małymi częściami, które jak na złość w takim momencie musiały odpaść od „głównego” koralika. Ot, bezpieczeństwo dziecka zawsze stawało dla mnie na pierwszym miejscu. Nawet w przypadku wyboru oraz zakupu biżuterii
Angeel
Początkująca

coś innego

Postprzez myisobel » 15 lis 2010, o 09:40

A ja serdecznie zapraszam wszystkie Panie do odwiedzenia bloga z biżuterią hand made. wierzę że takie subtelne i niezwykle kobiece dodatki przydadzą się każdej damie. obiecuję że z czasem tych wdzięcznych bibelotów będzie przybywać:)
http://www.myisobel-handmade.blogspot.com
myisobel
Początkująca

Postprzez Kasia2 » 25 lis 2010, o 16:54

Ja lubię biżuterię, z kamieni naturalnych oprócz tego, że wygląda ładnie ma właściwości, które wspomagają zdrowie i samopoczucie.
W niektórych sklepach lub blogach można zamówić sobie taką biżuterie dobierając odpowiednie dla siebie kamienie, biżuteria jest robiona z materiałów najwyższej jakości srebra a nawet złota :)
Oprócz tego jest możliwość wykonania projektu według własnej inwencji, oczywiście z sugestiami i podpowiedziami ;)
Lubię takie swobodne rozwiązania
Lubię biżuterię Cleo-Art ;)
Kasia2
Początkująca

Postprzez kaska1234 » 25 lis 2010, o 23:43

Według mnie będzie pasować. Jest to ciekawe zestawienie..
kaska1234
Początkująca

jaką biżuterię

Postprzez kika75 » 2 gru 2010, o 18:50

bardzo lubie biżuterię z dyrberg-kern świetnie wykonana i bardzo oryginalna w swojej kolekcji mam już kilka fajnych drobiazków z tej firmy .Czy wy tez macie jakieś swoje ulubione firmy z biżuteria jakie i dlaczego ?????
kika75
Miła Kobietka

Re: jaką biżuterię

Postprzez dione » 4 sty 2011, o 12:20

Ja lubię biżuterię z kryształkami Svarowskiego, można znaleźć elegancką i ciekawą biżuterię tego typu. To jest mój ostatni nabytek: http://jomisilv.pl/swarovski-kolczyki-k ... 35,c,17492 Podoba mi się ich kolor, a do tego pasują idealnie prawie do każdego stroju.
dione
Fajna Kobietka

Re: jaką biżuterię

Postprzez marzo666 » 4 sty 2011, o 17:34

To swarovski produkuje całą biżuterię? Zawsze wydawało mi się, że zajmuje się tylko kryształami... jak to jest?
marzo666
Początkująca

Następna strona

Powrót do Moda