forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi

Postprzez ona18 » 12 sty 2010, o 15:45

Witam wszystkich, mam takie pytanie..
Jakieś 4 dni temu po raz pierwszy kochałam się.
Czy jest możliwość zajścia w ciążę, podczas gdy partner wchodzi we mnie bez zabezpieczenia,kochamy się tak, natomiast gdy on dochodzi wkłada prezerwatywę?

Proszę o jakieś opinie ;/
ona18
Początkująca

Re: czy moge tak zajsc w ciąże?

Postprzez jagoda » 16 sty 2010, o 00:09

prawidłowo przed wytryskiem właściwym kilka plemniczków ucieka wcześniej więc szanse są zawsze...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Małe pytanko

Postprzez izus506404 » 1 lut 2010, o 22:31

Witam:) chciałam sie o cos Was zapytac.. może któraś z Was bedzie wiedziala....
a wiec chodzi o to, ze ponad miesiac temu kochalam sie z chlopakiem i nie umiem stwierdzic czy "skonczyl we mnie" czy nie. Ale bylam 3 dni temu u ginekologa po takie jedne tabletki i nie robila mi USG tylko "recznie" sprawdzala jak tam sytuacja wyglada w srodku:P Jak myślicie... powiedziałaby mi cos lekarka ze jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy czy to jest jeszcze z wczesnie zeby cos wykryc? Pozdrawiam:)
izus506404
Początkująca

Re: Małe pytanko

Postprzez jagoda » 2 lut 2010, o 16:14

jeśli byłabyś w ciąży to pani ginekolog najprawdopodobniej juz powinna by ci o tym powiedzieć... cóż za los niektórzy chcą i nie mogą a niektórzy moga ale nie chcą...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez pstro » 16 mar 2010, o 12:58

jagoda napisał(a):jeśli byłabyś w ciąży to pani ginekolog najprawdopodobniej juz powinna by ci o tym powiedzieć... cóż za los niektórzy chcą i nie mogą a niektórzy moga ale nie chcą...

Ale cierpliwi zostaną nagrodzeni! :) :baby
pstro
Miła Kobietka

Postprzez marta_wiga » 16 mar 2010, o 15:26

Ostatnio na Discovery leci taka seria o kobietach, które się zorientowały, że są w ciąży dopiero jak zaczynał rodzić. Z tego wniosek, że różne rzeczy się w życiu zdarzają...

Mnie bardziej zastanawia
izus506404 napisał(a):nie umiem stwierdzic czy "skonczyl we mnie" czy nie.
Pewnie są takie sytuacje, że można się nie zorientować, ale raczej chyba warto wiedzieć...
marta_wiga
Miła Kobietka

Postprzez blond_ania » 19 mar 2010, o 14:18

mnie się wydaje, ze gin by Ci od razu powiedziała co i jak... bez przesady, od tego jest ;)
blond_ania
Początkująca

Postprzez króliczek8982 » 1 kwi 2010, o 23:49

marta_wiga napisał(a):Ostatnio na Discovery leci taka seria o kobietach, które się zorientowały, że są w ciąży dopiero jak zaczynał rodzić. Z tego wniosek, że różne rzeczy się w życiu zdarzają...

Mnie bardziej zastanawia
izus506404 napisał(a):nie umiem stwierdzic czy "skonczyl we mnie" czy nie.
Pewnie są takie sytuacje, że można się nie zorientować, ale raczej chyba warto wiedzieć...

Oglądałam ten program kobiety normalnie funkcjonowały nawet nie było widać że są w ciąży(te puszyste) a potem dostawały atak i okazywało się że są w ciąży :baby
Króliczek
króliczek8982
Miła Kobietka

Postprzez Rozaaa2893 » 9 sie 2010, o 22:38

Witam :) Ja też mam problem podobnego typu. Robiłam to z narzeczonym pierwszy raz więc byłam trochę zestresowana myślałam że boli z tego powodu iż to był mój pierwszy raz.... podczas drugiego razu znowu bolało więc to nie mógł być ból związany z pierwszym razem więc pewnie jest to ból spowodowany tym że nie mogę się podczas stosunku odprężyć ... ale mój problem wygląda trochę inaczej ... ostatnio podczas stosunku gdzie oczywiście mój ukochany był przygotowany na gumce było coś białego przestraszyliśmy się że gumka była nie szczelna ale sprawdzając nic nie ciekło więc był to śluz wydzielający się wewnątrz mnie i został na gumce...stosunek był dwa dni przed spodziewaną miesiączką i mimo świadomości tego że gumka była cała ciągle jestem zestresowana i przestraszona .... ponieważ już jestem dwa dni po terminie a mimo objawów jak co miesiąc przed miesiączkowych okresu nie dostałam. Nie wiem czym to może być spowodowane. Być może tym że nie jestem jeszcze przygotowana na macieżyństwo i jestem zestresowana. Proszę o jakąś podpowiedź.
Rozaaa2893
Początkująca

Nocne igraszki, coś w stylu stosunku przerywanego - ciąża ?

Postprzez dorotka17a » 1 wrz 2010, o 10:50

Ostatnio w nocy spałam sobie z moim chłopakiem.
Wiadomo co się dzieje, przytulania, całowanie aż w końcu.
Otóż mój chłopak parę razy wsadzał członka do mojej pochwy.
Nie trwało to długo, maks 10 sek.
Nie robił tego często, tylko z dużymi odstępami czasowymi..
Nie spuścił się, ale boje się że mogło coś się stać, robiliśmy to bez zabezpieczenia.
Czy przy takich "zabawach" ciąża jest możliwa czy nie ?
Chodzi mi o kropelkowanie, prejakulaty i takie inne rzeczy co mogą zapłodnić.
Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc
dorotka17a
Początkująca

Następna strona

Powrót do Seks i antykoncepcja