forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

sala na wesele

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.

sala na wesele

Postprzez Spragga » 23 sie 2010, o 10:43

Czy kojarzycie jakiś sensowny lokal w Krakowie lub okolicach, w którym można zrobić wesele? Zależy mi na pojemności (na obecną chwilę będzie około 150 gości), cenie, jedzeniu i ogródku bądź jakieś sensownej palarni (tarasie czy coś). Dajcie znać jeśli kojarzycie takie miejsce.
Spragga
Początkująca

Re: sala na wesele

Postprzez albertk2 » 3 lis 2010, o 15:42

sam wiem jak ciężko znaleść teraz dobry lokal na wesele. Ja sale weselne znalazłem na stronie http://www.GdzieWesele.pl w której można szybko znaleść idealny dom weselny w Warszwie, Krakowie i innym mieście w Polsce w podjęciu decyzji pomagają opinie innych użytkowników oraz galerie zdjęć i pełen opis lokalu. Szybki kontakt z salą weselną zapewnia formularz email dzięki któremu szybko można przesłać zapytania odnośnie wolnych termin na wesele.
albertk2
Początkująca

Postprzez kacha90 » 4 lis 2010, o 12:01

Wykorzystaj wyszukiwarkę sal
saladlaciebie.pl
jakie obrączki ślubne - Jakie obrączki ślubne wybrać ?
kacha90
Początkująca

Postprzez ela1980 » 5 lis 2010, o 13:29

Jak się coś znajdzie to zawsze lepiej zadzwonić. Bo może się okazać że takiej sali już nie ma.
ela1980
Początkująca

Powrót do Ślub