forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Prezent dla 8-latki

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.

Prezent dla 8-latki

Postprzez milanogirl » 12 sie 2009, o 12:58

Szukam prezentu dla dziewczynki w wieku 8 lat, raczej typ chłopczycy niż elegantki, więc spinki do włosów odpadają :D Może jakąś grę w stylu twistera? Albo rolki? Czym się mogą interesować dzieciaki w tym wieku?
milanogirl
Początkująca

Re: Prezent dla 8-latki

Postprzez evka » 12 sie 2009, o 15:13

Jezeli lubi Hanna Montana to jakies gadzety np. bluzka , plecak niedlugo 1 wrzesien albo plyte z jej piosenkami gre komputerowa. A czym ogolnie sie interesuje ? rolki to tez swietna sprawa .
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez meredith » 12 sie 2009, o 15:40

milanogirl, mamy tu ekspertkę-evkę, więc nie mogłaś lepiej trafić z pytaniem :D Zależy też jaką kwotę chcesz przeznaczyć na ten prezent. Gra twister świetny pomysł :)
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 13 sie 2009, o 16:35

A moze jakas pilka do nogi? jak piszesz ze to chlopczyca? albo hulajnoge:) :rower
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez naysha » 29 lis 2009, o 19:00

ja mojej ośmioletniej chrześniaczki kupiłam ostatnio mate taneczną bo zawsze wszędzie jej pełno;) więc na takiej macie sie spełnia:) w weekendy cały czas ćwiczy te układy taneczne:D
naysha
Początkująca

Postprzez marlena27 » 14 gru 2009, o 15:33

Może coś z ciastoplastoliny? http://ciastoplastelina.pl
marlena27
Początkująca

Postprzez milanogirl » 28 gru 2009, o 15:20

Hej, wielkie dzięki za odpowiedzi i wybaczcie, ze tak dawno nie zaglądałam. Z piłką to świetny pomysł, tylko, że powinno być w okolicy trochę dzieciaków, żeby miała z kim grać. Na rodziców nie można za bardzo liczyć ;) Ostatecznie stanęło na Twisterze (sama grałam, fajna rzecz :)) i jeszcze dostała zestaw do gry w badmingtona. Za rok może będzie mata taneczna, bo to też fajny pomysł :)
milanogirl
Początkująca

Postprzez dione » 26 lip 2010, o 16:14

pewnie, że fajny pomysł...sama chciałabym dostać matę taneczną ;) co do chłopczycy to mam zawsze ten sam problem, moja chrześniaczka uwielbia łażenie po drzewach i grę w piłkę, miałam nadzieję, że będę ją stroić i uczyć makijażu, a bawię się z nią samochodami..ostatnio w sklepie Entliczek Pentliczek widziałam tor wyścigowy Matella, który na pewno przy kolejnej okazji jej kupię...teraz w sklepach jest taki duży wybór, że zawsze można coś znaleźć, nawet dla bardzo wybrednego dziecka
dione
Fajna Kobietka

Postprzez gohusia » 7 paź 2010, o 17:04

Ja kupiłam ostatnio grę planszową z Hasbro. po tym jak weszła reklama społeczna w tv o wieczorze gier rodzinnych to pomyślałam, że to będzie madry prezent nie tylko dla dziecka ale także dla rodziców, którzy będą musieli spędzić ze swoją pociechą choć chwilę w ciągu dnia.
gohusia
Miła Kobietka

Postprzez kredka » 14 sty 2011, o 14:24

Myślę, że skoro jest to typ chłopczycy to pewnie to dość niesforna dziewczynka, której spodobają się sanki, albo jakieś jabłuszko do jeżdżenia na śniegu, czy coś w tym stylu. Sanek mają dużo na kamai.pl, niedrogo można tam kupić takie drewniane sanki, jak za czasów mojego dzieciństwa:). Myślę, że to fajny prezent, tym bardziej w zimie:).
kredka
Początkująca

Powrót do Dziecko