forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

dieta kopenhaska

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Re: dieta kopenhaska

Postprzez pstro » 3 maja 2010, o 21:18

Nie znam nikogo, komu nie wróciłyby kilogramy
pstro
Miła Kobietka

Postprzez babinka » 24 lip 2010, o 00:11

Ja też:) To oczywiste,że jesli się głodzisz( nie oszukujmy się , ta dieta jest po prostu głodówką) to w momencie gdy zaczynasz racjoanlanie sie odzywiać twój organizm pamiętając o tych wszystkich trudnych chwilach zaczyna gromadzić zapasy " na zaś":) Dlatego występuje efekt jo-jo. Takie diety spowolniają metabolizm
babinka
Początkująca

Postprzez kreon001 » 2 lut 2011, o 14:12

tu znajdziesz info na temat tej innychhttp://www.iwoman.pl/uroda/nowosc ... 52066.html
diet.
kreon001
Początkująca

Postprzez aura » 9 lut 2011, o 16:09

Raz sobie zrobiłam dietę kopenhaską i potem miałam ładne problemy z żołądkiem. Także doszłam do wniosku, że nie ma sensu się katować tymi cudownymi sposobami, które można znaleźć w Internecie, a lepiej jest po prostu zacząć się racjonalnie odżywiać. Do tego można również próbować jakichś wspomagaczy. Bardzo dobry jest proszek zasadowy Langsteiner. Dzięki niemu nie ma się takiego apetytu, a dodatkowo przyspiesza on przemianę materii. Także przy racjonalnym odżywianiu i odpowiednim treningu można zrzucić dodatkowych parę kilo.
aura
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Odchudzanie, dieta