Witam, podobno przed dietą dobrze jest zrobić sobie tygodniową kurację oczyszczającą - może któraś z Was robiła? W internecie trochę za dużo tego, wolałabym coś co już sprawdziłyście
Dobrze jest wybrać dietę, która pozwoli na oczyszczenie organizmu. Jeśli chcesz dodatkowo coś sobie zaaplikować, to moja propozycja na dzisiaj - herbata Sea Detox z serii Irving Tea SPA. Faktycznie pozwoli ci oczyścić organizm, smakuje całkiem całkiem i "spełnia funkcję" (bo to zielona herbata i algi).
ja na oczyszczenie polecam błonnik.ja jem codziennie błonnik vitalio z jogurtem. do tego zielona herbata i dużo wody.nie tylko przy okazji odchudzania ale cały czas.
eeno, koperku, nie słyszałam jeszcze o tym, opowiedz trochę więcej o tym vitalio, proszę !
"tell me what you know about dreams, dreams tell me what you know about night terrors, nothin’ you don't really care about the trials of tomorrow rather lay awake in a bed full of sorrow"
to naturalny błonnik. można wybrać sobie smak czy skład. mnie przekonało to, że można poradzić się specjalisty jaki błonnik wybrać czy jak go stosować. Próbowałam stoswać colon c ale miałam po nim odruchy wymiotne:/ narazie jestem zadowolona z vitalio. w sumie nie ważne jaka firma ważne żeby jeść błonnik codziennie!
trochę drogie, ale wszystko teraz jest drogie. może warto spróbować, żeby wreszcie znaleźć coś skutecznego ? w końcu kupując dużo tanich nieprzydatnych specyfików, też wywala się pieniądze...
"tell me what you know about dreams, dreams tell me what you know about night terrors, nothin’ you don't really care about the trials of tomorrow rather lay awake in a bed full of sorrow"