forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

cellulit

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Cellulit!!!!!!!!!

Postprzez martka1987 » 10 mar 2010, o 15:16

Jak sie pozbyc tego dziadostwa?? Nabawilam sie tego przez nagla zmiane trybu zycia, siedzaca prace itd Dodam ze jestem szczupla mam 176 cm i wazw 56 kg takze nie potrzebuje chudnac Skacze na skakance pije hektolitry zielonej herbaty nie uzywam cukru, masuje cialo rekawica wcieram balsamy robie masaze wodne i nic!!!! Co jeszcze stosujecie na te przykra dolegliwosc niedlugo lato i trzeba bedzie zdjac zimowe ciuchy a tu co... :/ Co jeszcze mozecie mi polecic? dodam ze czasami cieprie na zaparcia i czesto mam brzuch jak balon... aktivia mi nie pomaga wogole kiedys dzialala kawa i papieros ale teraz rzucilam palenie a kawy tez juz nie pije.... :(
martka1987
Początkująca

Reklama

Re: Cellulit!!!!!!!!!

Postprzez pisarka » 11 mar 2010, o 13:40

Podpinam sie pod twoje pytanie- dokladnie robie to samo co ty i nie widze zadnych efektow. Czy ja juz jestem po prostu skazana na cellulit? Ostatnio zaczelam chodzic na basen i plywam godzine dwa razy w tygodniu. Moze to cos da-na razie kondycja mi sie poprawia ale cellulit nie znika :(
pisarka
Początkująca

Postprzez Thaisun » 18 mar 2010, o 15:29

A próbowałałyście masaży tajskich? Moja koleżanka zdrowo sie odżywia, biega 3 razy w tygodniu, w weekendy ćwiczy na siłowni, a cellulit i tak ją "dopadł" :shock: . Poszła na serię masaży antycellulitowych do centrum masażu tajskiego (6 razy) i po każdym masażu widać bylo poprawę. Taki masaż robi się ze specjalnymi olejkami antycellulitowymi, które rozbijają tkankę tłuszczową i w ten sposób "rozprostowują" skórę. A przy tym macie świetny relaks, bo są to bardzo przyjemne masaże :D W Warszawie takie centrum jest na Łuckiej.
Thaisun
Początkująca

Postprzez magda-s85 » 19 mar 2010, o 11:33

ja nie wiem od czego to zależy, ale mi na cellulit pomogło chociażby to, że nie jadam już w fastfoodach, staram się nie jeść wieczorami, piję dużo wody, pływam i stosuję kosmetyki wspomagające - od dłuższego czasu jest to seria Slimline Flosleku, którą mogę polecić z pełnym przekonaniem.
Oczywiście, potrzeba cierpliwości, ale u mnie przyniosło to zadowalające efekty :-)
magda-s85
Początkująca

Postprzez Marishka » 23 mar 2010, o 01:36

OOoooj, tutaj bezapelacyjnie muuuuszę się wypowiedzieć!!!

dziewczyny!!!

Piorunem gnajcie mi do Avonu i kupcie Intensywną kurację antycellulitową. I bynajmniej żeby nie było, że coś reklamuję. Jak dla mnie to jest naprawdę zawalista sprawa! nie dość, że krem jest skuteczny na tyle, że już po pierwszym smarowaniu (a zrobiłam to bezpośrednio po prysznicu) moje uda stały się gładsze w dotyku, to jeszcze skóra zrobila się bardziej naciągnięta a skórka pomarańczowa zmniejszyła swoją widoczność natychmiast... TO jest kurcze cudo a nie byle kosmetyk!!! ;-)
Marishka
Początkująca

Postprzez króliczek8982 » 30 mar 2010, o 23:21

Ja mam 175 cm i waże 53 kg i mam roztępy wewnątrz ud i nie wiem jak się tego pozbyć.
Króliczek
króliczek8982
Miła Kobietka

Postprzez moniala » 24 kwi 2010, o 19:29

Ja od nowego roku ( takie miałam postanowienie) chodzę 1-2 razy w tygodniu na basen i wspieram się także kosmetykami Slimline Flosleku i naprawdę widzę pozytywne efekty :woman straciłam trochę już na wadzę a i moje ciałko ładnie wygląda- gładko bez pomarańczy na udach !
moniala
Początkująca

Postprzez pstro » 3 maja 2010, o 21:14

lapida napisał(a):atena, chodzi mi dokladnie o celludestock. koszt to tak okolo 80, w zaleznosci od apteki, ale moim zdaniem warto.

A po jakim czasie widać efekty?:)
pstro
Miła Kobietka

Postprzez akjam89 » 21 lip 2010, o 16:29

Wg mnie na cellulit najbardziej pomaga ruch oraz dieta no i dodatkowo kosmetyki:D
Z kosmetyków to dla mnie najlepszy jest Balsam Antycellulitowy z Nantesa! Bardzo dobrze ujędrnia ciało i wygładza skórę;) Polecam może to Ci pomoże!!!
akjam89
Początkująca

Postprzez Spragga » 23 lip 2010, o 12:33

Wiecie co, mi się wydaje że na cellulit tylko dieta może skutecznie pomoc. Ja tez używam kremów, masuję się, robię kąpiele w lodowatej wodzie, itd, ale nic to nie daje. Cellulit to zapalenie tkanki łącznej wynikające z toksyn w organizmie i zatrzymywanej wody w organizmie. Bierze się z tego co jemy, więc najlepiej postawić na dietę, ale nie byle jaką. Bo to tez już sprawdziłam: to co działa na innych niekoniecznie działa na mnie. Każdy ma inny organizm. Jeśli dieta to tylko konsultowana z dietetykiem. Tutaj mają bardzo podobno skuteczny program zwalczania cellulitu i przede wszystkim dopasowują dietę do organizmu.
Spragga
Początkująca

Następna strona

Powrót do Uroda