Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Ostatnio zabrakło mi balsamu do golenia.Użyczyłam sobie od taty Hydra Sensitive L'Oreala.Naprawdę dobry. A tak na poważnie to bardzo lubię kosmetyki włoskich firm. Zakochana jestem w czekoladzie. Płyn do kąpieli czekoladowy ...sama słodycz i co za zapach :)
Ulubionych mam mnóstwo Mogę polecić całą serię kosmetyków do pielęgnacji stóp Dr.Stopa Flosleku Tak dobrych jeszcze nie widziałam. Stópki mam teraz piekne i gładkie, tak że mogę je ubrać w sandałki czy klapki
podobnie jak poprzedniczka stawiam na firmę Floslek, polską zresztą i na ich żel ze świetlikiem. Nadaje się idealnie dla osób o wrażliwych oczach bądź pracujących dużo przed komputerem. Odkąd zaczęłam używać moje oczy jakby "odżyły"
Apropo pianek do golenia, to lubię melonową Venus Tyle, że na tyle bab co u mnie w domu jest, to szybko schodzi xD Ale jest super, spełnia swoją rolę i ładnie pachnie
a ja uwielbiam markę Ziaja. Mają wyjątkowo fajne kosmetyki - ładnie pachną, nie dostaje się uczulenia, są delikatne i spełniają swoją rolę. Lubię np. krem kozie mleko do rąk i paznokci - rewelacyjnie pachnie, jest delikatny i nawilża dłonie.
Nantes! To taka nowa firma, ale produkują bardzo fajne kosmetyki:D Kiedyś dostałam próbki i niedawno zakupiłam kilka rzeczy od nich. Kremiki i Balsamy mają super;D Polecam serdecznie;)