forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

ulubione kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: ulubione kosmetyki

Postprzez genna » 18 maja 2010, o 15:18

Ostatnio zabrakło mi balsamu do golenia.Użyczyłam sobie od taty Hydra Sensitive L'Oreala.Naprawdę dobry. :o
A tak na poważnie to bardzo lubię kosmetyki włoskich firm.
Zakochana jestem w czekoladzie.
Płyn do kąpieli czekoladowy ...sama słodycz i co za zapach :):)
genna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez Lusiek276 » 22 cze 2010, o 23:12

Ulubionych mam mnóstwo :) Mogę polecić całą serię kosmetyków do pielęgnacji stóp Dr.Stopa Flosleku :) Tak dobrych jeszcze nie widziałam. Stópki mam teraz piekne i gładkie, tak że mogę je ubrać w sandałki czy klapki ;)
Lusiek276
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Paulina13 » 29 cze 2010, o 20:36

podobnie jak poprzedniczka stawiam na firmę Floslek, polską zresztą i na ich żel ze świetlikiem. Nadaje się idealnie dla osób o wrażliwych oczach bądź pracujących dużo przed komputerem. Odkąd zaczęłam używać moje oczy jakby "odżyły" :)
Paulina13
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Lusiek276 » 2 lip 2010, o 21:28

Apropo pianek do golenia, to lubię melonową Venus :) Tyle, że na tyle bab co u mnie w domu jest, to szybko schodzi xD Ale jest super, spełnia swoją rolę i ładnie pachnie :)
Lusiek276
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez milanogirl » 5 lip 2010, o 09:04

a ja uwielbiam markę Ziaja. Mają wyjątkowo fajne kosmetyki - ładnie pachną, nie dostaje się uczulenia, są delikatne i spełniają swoją rolę. Lubię np. krem kozie mleko do rąk i paznokci - rewelacyjnie pachnie, jest delikatny i nawilża dłonie.
milanogirl
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez akjam89 » 21 lip 2010, o 16:23

Nantes! To taka nowa firma, ale produkują bardzo fajne kosmetyki:D Kiedyś dostałam próbki i niedawno zakupiłam kilka rzeczy od nich. Kremiki i Balsamy mają super;D Polecam serdecznie;)
akjam89
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda