forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Podróże

Lubisz jeździć konno, zwiedzać świat, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.

Podróżowanie

Postprzez koranna » 17 lut 2010, o 01:07

Co byście chciały zwiedzić? Gdzie pojechać? Podzielcie się swoimi pomysłami na spędzenie wolnego czasu.
Ja po obejrzeniu ostatniego Sherlocka Holmesa marzę o wizycie w Londynie. A skoro już tam bym była (będę!), to marzy mi się zwiedzenie Edynburga - z Londynu jest tam bliżej, niż z Polski ;)
koranna
Początkująca

Re: Podróżowanie

Postprzez supełek » 5 mar 2010, o 09:18

Byłam w Londynie w ubiegłe wakacje i muszę przyznać, że nie spodziewałam się, że spotka mnie tam aż tak dużo atrakcji, mam nadzieję, ze jeszcze tam wrócę, może nawet w tym roku bo jeszcze chciałbym i inne miasta zobaczyć, między innymi Glasgow, Cardiff , zamek edynburski też, no jest tego trochę.
supełek
Początkująca

Postprzez marta_wiga » 5 mar 2010, o 12:46

Jakiś czas mieszkałam w Londynie. Nie mogę nazwać tego miasta pięknym, poza pewnymi fragmentami, ale dobrze mi tam było i rozważam czy by za jakiś czas tam nie wrócić na trochę przynajmniej.

A jeśli chodzi o podróże, to w ostatnie wakacje wybraliśmy się moim chłopcem do Norwegii. Wzięliśmy samochód i pojechaliśmy. Pierwsza super sprawa to most na Bałtyku, ciekawe doznanie musze przyznać. Sama Norwegia podobała mi się bardzo, kręciliśmy się głównie na północ od Trodheim. Fakt drogo strasznie, ale warto było. Po tej wyprawie mam chyba najpiękniejsze zdjęcia z wakacji jak do tej pory :mrgreen:
marta_wiga
Miła Kobietka

Postprzez koranna » 6 mar 2010, o 23:29

Z różnymi osobami rozmawiam o Londynie i każdy inaczej przedstawia to miasto. Ale jeszcze nikt mi nie powiedział: nie jedź tam :) Nie wiem, czy potrafiłabym się tam przeprowadzić, ale z miesiąc tam pobyć, po wchłaniać atmosferę i pozwiedzać... wydaje mi się świetnym pomysłem. Gdyby tylko praca na to pozwalała... :| Póki co - zrealizuję plan zainspirowany filmem :) Przeczytałam, że można zjeść obiad w czasie rejsu w dół Tamizy i to też koniecznie chcę zaliczyć. I jeszcze London Eye! Oj... dużo tego, co chcę zobaczyć :)
koranna
Początkująca

Postprzez pstro » 16 mar 2010, o 13:53

W tym roku mam nadzieję zwiedzić czeską Pragę.
pstro
Miła Kobietka

Postprzez Otylia_W » 1 lip 2010, o 07:37

Ja należę do zwolenniczek słońca więc takie miejsca jak Grecja, Egipt czy Hiszpania będą dla mnie najlepsze na urlop. Przeglądałam również wczasy last minute, bo sporo moich znajomych w tym roku zdecydowało się na taki wyjazd. Wielu z nich rezerwowało z hitów tygodnia itaki i byli zadowoleni z cen.
Otylia_W
Początkująca

Postprzez fishi » 14 lip 2010, o 09:50

Jeżeli ktoś z was chciałby zwiedzić regiony Biebrzańskiego Parku Narodowego, to przestrzegam przed noclegami w Agroturystyce u Ani. Wszystko wygląda pięknie na stronie www.ciszewo.pl , w rzeczywistości jednak właściciele obiecują zbyt wiele. Na dodatek pojawiają się tzw ukryte koszta.
fishi
Początkująca

Postprzez Barbarella » 3 sie 2010, o 11:29

Ja chciałbym pojechać do Tajlandii to moje największe marzenie ten kraj mnie fascynuje
Barbarella
Początkująca

Postprzez dione » 12 wrz 2010, o 19:02

najlepiej to cały świat..ale najbardziej chciałabym zwiedzić Indie [Delhi, Kalkuta, no i oczywiście Bombaj], do tego roku moim marzeniem był również Egipt, ale w te wakacje byłam na obozie z Ok-tours w Sharm El Sheikh i to chyba były najcudowniejsze wakacje w moim życiu...sporo zwiedzania, trochę zabawy i dużo nowo poznanych ludzi..po prostu rewelacja :)
dione
Fajna Kobietka

Następna strona

Powrót do Hobby