a_gatka napisał(a):Latem nie ma co przesadzać, bo ludzie nie przejedzą menu.
Kelby napisał(a):a_gatka napisał(a):Latem nie ma co przesadzać, bo ludzie nie przejedzą menu.
Lato czy zima, chyba się jeszcze nie zdarzyło w Polsce wesele, gdzie ludzie by "przejedli" menu Aż żal niekiedy patrzeć ile jedzenia się marnuje, wiadomo - nie wszystko bierze się do domu potem.
LauraSzara napisał(a):Patrz tak:
Przystawka
Zupa
Danie główne
Deser
Kolacja
Przystawki zimne
Zupa po oczepinach
a_gatka napisał(a):Ale dlaczego "powinno"?
Każda knajpa ma propozycję menu weselnego, a zazwyczaj kilka. Wybierz się, popróbuj, ustal... w czym problem?
U nas świetnie schodziły mięsa. Jeśli chodzi o ilość dań, to zależy od pory roku i godziny rozpoczęcia imprezy. Latem nie ma co przesadzać, bo ludzie nie przejedzą menu.
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]