Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
Piszmy tutaj nasze pomysły na śniadania. Bo właśnie od tego zaczynamy dzień (nie zawsze, wiadomo o co chodzi). No ale śniadanie to podstwawa, więc aby mieć dobry dzień, należy zjeść dobre śniadanko.
Ja uwielbiam tosty w wykonaniu mojego chłopaka. Chleb tostowy + szynka + plasterek sera+ toster = mniam
Ja to przewaznie platki fitnes z zimnym mlekiem nie lubie cieplego chyba ze zima z miodem a na kolacje to samo choc czasem mi sie nie udaje bo dzis np zjadlam kanapke chlebka razowego z pomidorem i na pół ukiszonymi ogurkami pychotka
Śniadanko hm na pewno musli z mlekiem mogą to tego być rodzynki a jak mam ciężki dzień i dużo energii będę musiała spalić to dodaje jeszcze banana. Czasami robię pastę rybną na kanapki bo przecież rybki trzeba jeść (makrela, jajko na twardo, szczypiorek, ogórek konserwowy i troszkę majonezu wymieszać pychotka) a w weekend uwielbiam jajecznice z kurkami na masełku z pomidorkiem i bazylią lub oregano a na sam koniec można dodać sera żółtego mniam
Mało finezyjnie - ale dodaj do nich jakieś kiełki, urozmaić jakoś i będzie dobrze. Ja też zazwyczaj kanapkuję na śniadanie ale jakoś je tak upiększam witaminkami i jest ok. Śniadanie jest przecież najważniejsze.