forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

finezyjnie na Allegro

Masz doła, chcesz się trochę pośmiać? Przeczytaj humory naszych forumowiczek, na pewno uśmiech pojawi się na Twojej twarzy.

finezyjnie na Allegro

Postprzez BabskieSprawy.pl » 8 wrz 2009, o 10:54

Zobaczcie te komentarze:

johndenver1 (100) (Sprzedający) Pozytywny czw 27 sie 2009 14:07:01 CEST 682094659

Słowa stojąc w gardle nie mogą ujść, wzruszenie blokuje krtań twardą pięścią brutalnie pchając ją w dół zmęczonych od szlochów płuc. Taka transakcja piękna.
www_bookoff_pl (450) (Sprzedający) Pozytywny czw 27 sie 2009 13:59:58 CEST 710131707

Na początkum ślepy nie mógł uwierzyć jasności przez transakcyję tą emanowanej, jednakoż później kształty zawiłe w świetle jawiące się powoli pokazały mi swoje piękne detale i takoż rozświetlił moje życie zakup ten.
www_bookoff_pl (450) (Sprzedający) Pozytywny czw 27 sie 2009 13:56:59 CEST 710129903

Nigdy w zyciu nie czulem sie tak spelniony jak po realizacji tej transakcji, sprawnej niczym nastolatka o gibkiej talii i silnych ramionach a szybkiej jak kobieta w kwiecie wieku czekajaca niecierpliwie mlodego kochanka.

źródło, więcej:

http://allegro.pl/show_user.php?uid=615 ... _given_all
Firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. wielkopolskiego, warmińsko-mazurskiego, zachodnio-pomorskiego
BabskieSprawy.pl
Administrator

Re: finezyjnie na Allegro

Postprzez agat » 8 wrz 2009, o 22:07

hihih...

A ja kiedyś dostałam taki komentarz

Kiedyś, gdy będę już za stary by handlować na Allegro , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o aukcji z Tym Człowiekiem ! To Lśniący Diament wśród Allegrowiczów. Dziękuję i pozdrawiam - FlashPolska
Pozdrawiam, Agnieszka
Obrazek
Obrazek
agat
Fajna Kobietka

Powrót do Humor