forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

zaręczyny

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.

zaręczyny

Postprzez Luśka » 17 lip 2009, o 19:58

jak u was wyglądały zaręczyny?zarówno oświadczyny waszego mężczyzny jak i te oficjalne z przyszłymi teściami:) zastanawiam się jak mój Kochany mnie zaskoczy :D
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Reklama

Re: zaręczyny

Postprzez meredith » 17 lip 2009, o 21:16

Moje zaręczyny to był jeden wielki niewypał. Nie było najgorzej, ale tez nie tak jak być powinno. Ja lubię niespodzianki, a mój M. chyba o tym zapomniał... Ale nie chcę się więcej rozpisywać na temat moich zaręczyn, wybaczcie...
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 17 lip 2009, o 21:44

MOJE BYLY MOZE NIE TAK ROMANTYCZNE JAKBYM CHCIALA ALE NIE BYLO TEZ NAJGORZEJ KAWA I SZAMPAN U PRZYSZLYCH TESCIOW Z MOIMI RODZICAMI I BRATEM I SIORKA I DOSTALAM PIEKNY PIERSCIONEK WIDAC GO NA FOTCE WIECIE GDZIE WIEC MOZECIE OBEJRZEC HIHHIHH :lol: POWODZENIA I ZYCZE HOLERNIE ROMANTYCZNYCH ZARECZYN :D
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez Panna_M » 18 lip 2009, o 08:42

Mój m się jeszcze nie oświadczył. Ale zapowiedział mi że zrobi to w najbardziej niespodziewanym dniu, i postara się by był to nasz z najważniejszych i najpiękniejszych dni. hehe potem zdam relacje :)
Obrazek
Panna_M
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 18 lip 2009, o 09:33

Życze ci by był to bardzo romantyczny dzień i piękny i czekam z niecierpliwoscią na opowieść jak to bylo ....hihi ;)
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez hanka32 » 18 lip 2009, o 15:14

MOJE ZARĘCZYNY BYLY TRADYCYJNE.ODBYŁY SIĘ W MOIM DOMU BYLI PRZYSZLI TEŚCIE MOI RODZICE SIOSTRA BYL SZAMPAN KWIATY NO I NAJWAŻNIEJSZY PRZEDMIOT TEGO PRZYJĘCIA CZYLI PIERŚCIONEK.MOŻE NIE BYŁ TAKI O JAKIM MARZYŁAM ALE DLA MNIE NIE ON W TYM MOMENCIE BYŁ NAJWAŻNIEJSZY LECZ OSOBA OD KTÓREJ GO DOSTAŁAM.ALE I TAK UWAŻAM ZE MOJE ZARĘCZYNY BYŁY WYJĄTKOWE NIEPOWTARZALNE :P
Obrazek
hanka32
Fajna Kobietka

Postprzez smigawica » 1 lut 2010, o 14:41

Moje zaręczyny były też tradycyjne, trochę szkoda bo ja jestem raczej świruska :) stało się to w te świeta w trakcie Wigilii. A dziewczyny pochwalcie się jaki dostałyście pierścionek zaręczynowy, czy taki o jakim marzyłyście?
smigawica
Początkująca

Postprzez króliczek8982 » 28 lut 2010, o 16:40

Razem z moim chłopakiem pojechaliśmy do zakopanego na sylwestra,a on 28 grudnia w zakopanym oświadczył mi się:)
Króliczek
króliczek8982
Miła Kobietka

Postprzez króliczek8982 » 28 lut 2010, o 18:31

smigawica napisał(a):Moje zaręczyny były też tradycyjne, trochę szkoda bo ja jestem raczej świruska :) stało się to w te świeta w trakcie Wigilii. A dziewczyny pochwalcie się jaki dostałyście pierścionek zaręczynowy, czy taki o jakim marzyłyście?

Pierścionek jest taki o jakim marzyłam delikatny z oczkiem z białego złota:)
Króliczek
króliczek8982
Miła Kobietka

Postprzez candy201 » 7 mar 2010, o 13:46

Moje zaręczyny były bardzo normalne. Właściwie to nie spodziewałam się czegoś wyszukanego, bo razem z mężem ( już teraz ) nie lubimy szopek :)
Oświadczył mi się jak wrócił z pracy. Usiedliśmy na kanapie i już :)
Sklep z biżuterią artystyczną - Modna biżuteria - Modne kolczyki.
www.anka-bizuteria-sklep.pl
candy201
Początkująca

Następna strona

Powrót do Ślub