forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

zakupy w sieci

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

zakupy w sieci

Postprzez opelka27 » 21 gru 2011, o 10:43

Napiszcie coÅ› na temat waszych ulubionych zakupach kosmetycznych w sieci.
Może macie jakieś sklepy lub drogerie które warto polecić.
opelka27
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: zakupy w sieci

Postprzez Ambasadorka Denique » 27 gru 2011, o 11:07

Polecam sklep internetowy sieci Salonów Piękności Denique ... Oferują dużo produktów profesjonalnych marek. Wiele kosmetyków w promocjach! :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Ambasadorka Denique
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez E-lejdis » 2 sty 2012, o 16:10

Ja mam swój ulubiony sklep,zarówno z kosmetykami jak i odzieżą. Teraz można trafić na fajne promocje z okazji styczniowych wyprzedaży.
E-lejdis
Miła Kobietka

Postprzez Tusia » 30 sty 2012, o 22:14

Ja przekonałam się do zakupów przez internet. Szczególnie jeśli chodzi o usługi kosmetyczno-pielęgnacyjne na prezenty lub w ogóle pomysły na prezenty. Wszędzie można znaleźć duuuuuuużo fajnych ofert. Jak mam maile z agregatora to tak mnie spamy nie przerażają i czasami na prawdę można na GoDealli wyszukać fajne opcje.
Tusia
Miła Kobietka

Postprzez BaÅ›ka1971 » 2 lut 2012, o 11:31

Ja czesto kupuję na allegro. ceny dużo niższe niż w sklepach. Zamawiam razem z koleżanką lub nawet kilkoma. Cena przesyłki dzielona jest na pół albo jeszcze bardziej. Ze sklepów internetowych nie korzystam wogóle.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Postprzez martynka » 15 lut 2012, o 20:13

Sama często kupuję w internecie różne rzeczy. Jeśli chodzi o ulubione perfumerie to z mojej strony zdecydowanie jest nią ........... - m.in dlatego że z tamtąd pochodzi mój ulubiony zapach Pantera Szara z serii Paris Avenue :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
martynka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kukilka » 31 mar 2012, o 17:52

Ja nie bardzo lubię kupować kosmetyki on-line. Uwielbiam wleźć do drogerii porównać opakowania, składy, zapachy... przez internet o to trudno ;)
kukilka
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 4 kwi 2012, o 09:59

Ja także preferuję ten rodzaj zakupów. Jest bardzo wygodny i przede wszystkim tańszy. Nie musimy stać w kolejce i przepychać się,tylko wszystko oglądamy na spokojnie w domu i zamawiamy.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez zakupocholiczka » 5 kwi 2012, o 11:03

Ja w interniecie kupuje prawie wszystko. Zaczynając od ubrań po sprzęt AGD dużego formatu jak np lodówka :) Meble do pokoju, tabletki ( suplementy) z aptek intenetowych itd. Nie mam swoich ulubionych stron, ale zawsze kupuje ze sklepów internetowych, nie od prywatnych osób. Można bardzo dużo zaoszczędzić.Czytam dokładnie regulamin sklepu odnośnie zwrotów itd. Na razie żadnych złych przygód nie miałam.
Zostań konsultantką Oriflame
zakupocholiczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez aaga15 » 14 maja 2012, o 10:35

Ja kupuję głównie świeczki bo je uwielbiam, tam znajdziecie ciekawą ofertę, rabat na pierwsze zakupy, i co najważniejsze świece dobrej jakości ( e-kalia)
aaga15
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda