forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

ABORCJA ktos to przeszedl?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.

Re: ABORCJA ktos to przeszedl?

Postprzez meredith » 21 sie 2009, o 15:47

No właśnie...
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Reklama

Postprzez evka » 21 sie 2009, o 15:59

http://www.youtube.com/watch?v=5504IzzH6o4

Bez urazy ale dajcie juz spokój niejestesmy tutaj by sie żreć zrobila i juz jej sumienie jej zycie jej decyzja jestem na nie ale to nie powód by ja osadzac i obrazac :spam :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=kqPhF259 ... re=related
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez Leukone » 21 sie 2009, o 16:10

dokładnie. Każdy ma swoje sumienie i nie nam jest oceniać innych.
Leukone
Miła Kobietka

Postprzez jagoda » 21 sie 2009, o 17:43

ooo retyż :wazzuup nieźle się rozwinął nam temat coś czuje że będzie mały :spam o ludzie jak można kogoś obrzucać wyzwiskami nie widząc go na oczy??? szanujmy się nawzajem to jest forum a forum służy "do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach " a nie do kłótni po za tym żadna z nas nie ma prawa oceniać którąkolwiek... wybaczcie ale takie jest moje zdanie :cry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez evka » 21 sie 2009, o 22:13

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez agat » 21 sie 2009, o 22:20

sarajulka :angrywife Proszę nie obrażać innych uczestników forum. Ktoś kto uważa że 3 tyg ciąża to dziecko mające prawo do życia ma do tego takie samo prawo jak ktoś mówiący , że tak nie jest. Na forum wymieniamy się poglądami a nie wyzwiskami. Poza tym piszemy małymi literami . Używanie wielkich liter uważa się za krzyk.
Pozdrawiam, Agnieszka
Obrazek
Obrazek
agat
Fajna Kobietka

Postprzez LuÅ›ka » 21 sie 2009, o 22:53

niektóre posty lecą do kosza....a sarajulka dostaje 1 ostrzeżenie..następny będzie ban...
aaaa...jeżeli nie czytałaś to mam 23 lata...i jestem bardzo wierząca...i nie obrażaj już innych forumowiczek!
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez sarajulka » 21 sie 2009, o 23:19

te forumowiczki maja vbardzo ograniczona inteligencje co jest smieszne, temat jest na wysokim poziomie a nie dla dzieci,szkoda ze go tu zalozylam bo widac nikt nie umie sie normalnie tu wypowiadac ta stronka jest chyba tylko dla glupoich bladynek na innym forum dziewczyny zwierzaja sie wszyscy nawzajem ze soba i doradzaja a tu sie jedna drugiej czepia straszna tu patologia.hehe
sarajulka

Postprzez BabskieSprawy.pl » 22 sie 2009, o 09:35

Temat aborcji jest kontrowersyjny, w dodatku "na życzenie" zabieg taki w Polsce jest nielegalny, każdy ma inną moralność, wiarę, zasady i przekonania, i przez to nie można nikomu sugerować, że ma "ograniczoną inteligencję" zwłaszcza na MOIM forum, leci 2 ostrzeżenie, 3 nie będzie tylko wyrzucę Cię z forum. :bicz
Firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. wielkopolskiego, warmińsko-mazurskiego, zachodnio-pomorskiego
BabskieSprawy.pl
Administrator

Postprzez sarajulka » 22 sie 2009, o 13:44

oki skasuj tez ten temat bo i tak mlodziez tutaj jest zbyt malorozwinieta w rozwoju zeby sie wypowiadac na ten temat,powinni wpierw sie udac do dobrej poradni WR a potem dyskutowac, widac nie dorosli na takie temty,coz za tepaki,zreszto te forum jest zbyt nudne wiec pezgnam i wykasuj mojego uzytkownika stad bo mi sie nie chvce tu bawic w kasowanie itd,narka :diabel
sarajulka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dziecko