forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Mój chłopak jest w szpitalu co dalej ??

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Re: Mój chłopak jest w szpitalu co dalej ??

Postprzez oOosylwiaoOo » 27 sty 2012, o 20:22

Tylko widzisz, jeżeli lekarze powiedzieliby, że jest jakaś nadzieja i wszystko wróciłoby do normy, a Ty w tym czasie ułożyłabyś sobie życie z innym partnerem, nie miałabyś wyrzutów sumienia, nie byłoby Ci żal miłości?? Wtedy przecież zostawiasz ukochaną osobę w najtrudniejszej sytuacji...
Mój partner się wybudził, ale niestety na następny dzień zmarł:( To było dawno, ale mimo wszystko wiem, że On był dla mnie wszystkim. Nikt mnie tak nie rozumiał jak on... Do dziś nie potrafię ułożyć sobie życia.
Nikogo nie poznasz dobrze po tym co pisze o sobie, ale po tym jak dobiera słowa.
Nikogo nie poznasz po tym jak wygląda dopóki nie poznasz jego wnętrza.
Tak samo jest ze słowami...
Liczy się ich głębia, uczucia i doznania o których mówią ....
Ich znaczenie to połowa sekretu...
oOosylwiaoOo
Extra Kobietka

Re: Mój chłopak jest w szpitalu co dalej ??

Postprzez DianaR » 29 sty 2012, o 22:40

Nie jestem z Arkiem z litości jestem z nim bo mam nadzieje tak naprawde na cud i jeśli się obudzi chce żeby wiedział że byłam przy nim przez cały czas i chce z nim być nadal, ale co jeśli to się nigdy nie stanie ???
Jestem z nim a tak naprawde jakbym nie była bo czuje się wiecznie sama ...
Cięszko przyzwyczaić się do myśli że osoba którą kochasz już nigdy prawdopodobnie cie nie przytuli nie powie że cię kocha a ty nie możesz jej pomóc tylko patrzysz jak cierpi.
Czuje że jeśli bym go zostawiła to zawiodła bym i jego i siebie, ale to że bardzo dużo przebywam w gronie chłopaków których on nawet nie zna że czasami jak to moje koleżanki mówią i mają racje flirtuje jeszcze bardziej by go zawiodło.
Ale czy któreś z was potrafiła by zostawić swojego chłopaka ?? nie !
tak naprawde chce żeby on to zrobił bo ja na niego nie zasługuje
:cry:
DianaR
Początkująca

Poprzednia strona

Powrót do Partnerstwo