forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Jak schudnąć, nie uszczuplając zawartości talerza?

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Re: Jak schudnąć, nie uszczuplając zawartości talerza?

Postprzez Awoqa » 24 sty 2012, o 11:23

dzo ma rację, allegro lub apteka, z tego co wiem to ultra slim ma też swoją stronkę w necie taką oficjalną, na której też możesz zamówić. Ciekawe czy dałyby wyniki tabletki, gdyby nie ćwiczyć i nie dbać o dietę mhm....
Awoqa
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez monia28 » 28 sty 2012, o 19:30

Systematyczne ćwiczenia to chyba najprostszy sposób na zrzucenie paru kilo.
monia28
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez tania » 9 lut 2012, o 05:32

Moim sposobem na utrzymanie wagi bez wyrzeczeń jest czerwona herbata. Piję codziennie 2-3 kubeczki a do tego czasem zieloną. Najbardziej lubię grejpfrutową

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
tania
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez aura » 12 mar 2012, o 13:31

A co myślicie o wyjazdach odchudzających? Jakiś czas temu trafiłam na ofertę Primavera SPA i wydaje mi się ona całkiem sensowna. Przechodzi się tam dietę strukturalną, a przy okazji też korzysta z zabiegów odchudzających. Wszystko oczywiście odbywa się pod okiem dietetyka. Wydaje mi się, że to może być naprawdę skuteczny sposób na zrzucenie tych paru zbędnych kilogramów.
aura
Miła Kobietka

Postprzez Kajsanna » 12 mar 2012, o 22:06

Odpowiednie łączenie zgodne z dietą Dimondów i regularne posiłki..no oczywiście dużo wody. Przetestowałam różne cuda i suplementy. Tylko odpowiednie łączenie i sport zdały egzamin.
Kajsanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez WeselneZaplecze » 19 mar 2012, o 10:50

Bez wyrzeczeń schudnąć się nie da takie jest moje zdanie. A najzdrowiej będzie wprowadzić do swojego trybu życia więcej ruchu i zdrowsze posiłki, które nie mają tylko i wyłącznie pustych kalorii.
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez Doris » 30 kwi 2012, o 10:19

WeselneZaplecze, zgadzam siÄ™ z TobÄ….
ja też od jakiegoś czasu próbuję zrzucić parę kg - chyba jak każda kobietka przed wakacjami :D
Zaczęłam zdrowiej się odżywiać i więcej ruszać - postanowiłam biegać.
Już widzę efekty - nie czuję się ociężała, waga spadła już 2 kg,a to dopiero początek. ale mam zamiar wytrwać i dobić do tej upragnionej, wymarzonej wagi :)

Mam jeszcze pytanko do Was :)
Czytałam, że utrzymując odpowiedni puls podczas biegania, tłuszcz spala się efektywniej.
Czy któraś z Was może biega i mogłaby się wypowiedzieć na ten temat ?
Doris
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kukilka » 1 maja 2012, o 09:10

Nie uszczuplając zawartości talerza to można stosować metodę zamienników - przede wszystkim zamieniając tłuszcze zwierzęce na roślinne (np. olej rzepakowy), produkty mączne mocno przetworzone zamienić na te mniej przetworzone (razowe) i tak dalej i tak dalej...
kukilka
Miła Kobietka

Postprzez limonkanesti » 13 maja 2012, o 14:00

podbijam to pytanie !! jak schudnac, ale nadal jesc tyle samo i tak samo ? jakas gimnastyka czy cokolwiek ? ;) czekam na wasze propozycje !! ;)
limonkanesti
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez puderniczka » 14 maja 2012, o 18:20

limonkanesti napisał(a):podbijam to pytanie !! jak schudnac, ale nadal jesc tyle samo i tak samo ? jakas gimnastyka czy cokolwiek ? ;) czekam na wasze propozycje !! ;)

ja znalazłam ostatnio super sposób na spalanie kalorii i już wprowadziłam go w życie :)
fragment artykułu który mnie zainspirował:

Jak schudnąć, ale nie przez dietę, katorżniczą pracę na siłowni, czy aeroby. Sama przyjemność we dwoje. Nawet badania naukowe na ten temat robiono.

30 minut seksu to 350 kcal. Jak jesteś godzinę na rowerze to palisz ok 500 kcal, więc znacznie przyjemniej poćwiczyć w domu i jest to efektywniejsze i znaaaacznie przyjemniejsze.

resztę znajdziecie na blogu oświeconego kochanka :)
puderniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta