forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Modelowanie sylwetki?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Modelowanie sylwetki?

Postprzez Laalaa » 17 sty 2012, o 19:47

Dziewczyny czy ktoras z was robila takie zabiegi modelowania sylwetki?
Lipolize ultradzwiekowÄ…? Endermatologie?
Podzielcie sie wrazeniami, polecie sprawdzone miejsca...

Kusi mnie zrobienie czegos bo jest sporo ofert na grouponie ... Podzielcie sie wrazeniami, polecie sprawdzone miejsca...
Laalaa
Miła Kobietka

Reklama

Re: Modelowanie sylwetki?

Postprzez Yagoda » 21 lut 2012, o 22:20

Ja robilam ultradzwieki i masaz endermatologiczny :-)
Na brzuszek i uda

Oba zabiegi trwaja po 40 min, lezysz sobie wygodnie a kosmetyczna(?! wlasciwie jak sie nazywa ta specjalistka?) jedzi ci glowicami po ciele. Do ultradzwiekow uzywa sie zelu ktory przewodzi te fale, urzadzenei charakterystycznie dzwieczy. Nie mozna miec zadnych metalowych protez, rozrusznikow itd :-) Do endermatologi kupuje sie specjany kostium ( w salonach maja) Mnie ten masaz troszke bolal.

Zanim wybierzesz salon umow sie na konsultacje - bezplatna! pozadny salon zrobito za darmo, przepyta o potrzeby i doradzi zabieg. Ja robilam w Warszawie w Klinice BBC (specjalizujÄ… sie w roznych metodach modelowania) Polecam - rowneiz ze wzgledu na liczne rabaty

Jak masz jakies pytania to pisz :-)
Yagoda
PoczÄ…tkujÄ…ca

Re: Modelowanie sylwetki?

Postprzez enedue » 25 kwi 2012, o 00:50

nie wiem jak jest z tym zabiegami tak naprawdę, ale podobno na modelowanie sylwetki bardzo fajnie działa zabieg z accentem. nie rozumiem jak można się katować i robić operacje plastyczne, jak przy pomocy kilku serii zabiegów można uzyskać piękną sylwetkę. oczywiście odpowiednia dieta też musi być.
enedue
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Uroda