forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Tatuaże

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

Re: tatuaż

Postprzez LuÅ›ka » 20 sie 2009, o 21:13

jeżeli masz jakąś swoją fotkę z tatuażem to zachęcam do zamieszczenia tutaj:)
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Reklama

Postprzez Leukone » 20 sie 2009, o 22:57

zapewne gdzieś mam, muszę jednakże poszukać , gdyż nie mam w zwyczaju okazywać tatuażu publicznie, co wzbudza zdziwienie u większości osób którym uda się go jakimś cudem zauważyć. W dzisiejszych czasach większość robi sobie takie 'cacko' aby móc reprezentować 'to' non stop, tzw. szpan , lans i bans hehe . U mnie taki rodzaj okazywania tatuażu nie jest zauważalny, najczęściej gdy ktoś pyta 'a dlaczego Ty go nie odsłaniasz tak jak większość' odpowiadam 'bo to dla mnie'a innym nic do tego'. hehe :) . Uhhh, o to się rozpisałam, zanudzam wiem :P . W najbliższym czasie postaram się umieścić zdjęcie mojego dzieła.
Leukone
Miła Kobietka

Postprzez evka » 20 sie 2009, o 23:01

czekamy ;)
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez krejzidejzi » 23 paź 2009, o 18:55

Ja też mam tatuaż na ramieniu, wcale nie jest tak strasznie najgorzej boli obrysówka a wypełnienie dużo mniej. Robiłam go chyba z 10 lat temu, polecam przede wszystkim profesjonalne studia tatuażu i to najlepiej sprawdzone, tzn. jak widziało się u kogoś wykonany tatuaż, bo niestety zdażają się "papracze"
krejzidejzi
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez rustijun » 23 lip 2010, o 19:01

Hej dziewczyny :)
ja zrobilam tatuaz na plecach po prawej stronie(na boczku)...to bylo spontaniczne.kolezanka przyniosla mi kiedys moje imie napisane po japonsku i stwierdzilam ze bardzo bym chciala miec taki tatuaz.po kilku dniach poszlysmy zrobic tatuaz..panicznie boje sie igly i bolu ale tez marzylam o tatuazu..powiedzilei mi ze bedzie bolalo wypelnienie a kontury nie.ze zrobimy najpierwe kontur chwile odpoczniemy i bedziemy wypelniac....jak zaczal robic kontur tatuazu bolalo....jak skonczyl troche mi sie nawet zakrecilo w glowie i nie chcialam dalej bo skora byla nie przyzwyczajona do bolu..ale musialam nie chcialam chodzic z niedokonczonym tatuazem....jak zaczal wypelniac skora zaczela przyzwyczajac do bolu.a jak zaczelam czytac gazete nie myslalam o bolu i bylo to nawet przyjemne.tatuaz jest troszke wysoki wiec jedna literke mam na kosci.to tam przyznaje bolalo.ale nie jest to tak straszne jak mowia....wiec polecam robienie tatuazu.tylko uwaga to uzaleznia:) ja juz mysle o drugim :)
rustijun
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez króliczek8982 » 6 sie 2010, o 18:02

Wiesz ja kiedyś też miałam taką schizę i chciałam zrobić sobie tatuaż,ale potem mi przeszło.Moja znajoma zrobiła sobie tatuaż na dole pleców i teraz żałuje bo jej wyblakł a usunięcie tatuażu jest droższe niż zrobienie.Oczywiście decyzje należy tylko do CIEBIE :kwiatek
Króliczek
króliczek8982
Miła Kobietka

Postprzez diablica89 » 9 sie 2010, o 13:57

tatuaz na stałe : a co bedzie jak juz będzies starsza pania i co w tedy a usuniecie jest bolesne niep olecam henna to tak
kocham ciÄ™... gdzie jesteÅ›
diablica89
PoczÄ…tkujÄ…ca

Tatuaże

Postprzez Justynka108 » 8 gru 2010, o 09:11

Ciekawi mnie co sądzicie na temat tatuaży. Czy jakieś macie? Czym są dla Was? Czy mają jakieś specjalne znaczenie, czy może stanowią tylko ozdobę? Sama nie mam żadnego, zastanawiam się, czy wykonanie tatuażu rzeczywiście aż tak bardzo boli? Piszcie o Waszych doświadczeniach związanych z tematem! Pozdrawiam gorąco wszystkie forumowiczki i życzę miłego dnia. ;)
Ostatnio edytowano 16 gru 2010, o 09:42 przez Justynka108, łącznie edytowano 1 raz
Justynka108
Miła Kobietka

Re: Tatuaże

Postprzez Cara » 8 gru 2010, o 13:05

Ja nie mam tatuaża i nie mam zamiaru mieć. Nie podoba mi się coś takiego. Nigdy nie myślałam nad tym, czy go robić, bo ogolnie mi się nie podoba.
Cara
Miła Kobietka

Re: Tatuaże

Postprzez nadia » 9 gru 2010, o 14:39

Przez jakiś czas miałam bzika na punkcie tatuaży, aczkolwiek żadnego nie posiadam... Może kiedyś się jeszcze odważę na jakiś mały, ale to czas pokaże... :) Osobiście nie mam nic przeciwko dziarom, pod warunkiem, że nie jest się całym wytatuowanym, a tatuaż jest starannie dobrany i w odpowiednim miejscu. Nie każda dziara pasuje każdemu i na to zwykle zwracam uwagę. No i oczywiście nie każdemu pasuje tatuaż - to już inna sprawa...
Odstresuj siÄ™ - psychoterapia Warszawa.
nadia
Miła Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde park

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]