forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Poronienie.

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.

Poronienie.

Postprzez kitsune » 23 lis 2011, o 02:11

Witam moje drogie, niecały miesiąc temu poroniłam, była to wczesna ciąża, jednakże ból ogromny,nie mogliśmy z partnerem ogarnąć się po utracie dziecka. Czy któraś z Was miała podobnie? Czy będę mogła zostać jeszcze mamą?? Bardzo tego pragnę, mam nadzieję, że nie wydało to na mnie wyroku.
Katarzyna
kitsune
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Poronienie.

Postprzez KociaÅ‚ek » 23 lis 2011, o 07:46

Nie zawsze poronienie ma skutek bezpłodności. Najlepiej iść do lekarza. Moja ciotka po poronieniu bliźniaków miała jeszcze dwójkę dzieci, także myślę, że spokojnie ;)

Trzymaj siÄ™! Takie sytuacje siÄ™ zdarzajÄ…...
"Aby polecieć trzeba mieć marzenia,
one dodadzą Ci skrzydeł..."

Obrazek
Kociałek
Miła Kobietka

Postprzez rubin721 » 21 mar 2012, o 20:33

Witaj
Spokojnie poronienie to nie wyrok,a raczej zrządzenie losu.. Ja jestem tego żywym przykładem poroniłam jakiś czas temu. Lekarz po serii badań stwierdził że nie zajdę już w ciąże,a jeśli nawet mi się uda to i tak "popłynie"Wiesz lekarz nie jest Bogiem a jedynie narzędziem w Jego rękach.Szczęśliwie jestem mamą pół rocznej córeczki i cała ciąża przebiegła bez większych komplikacji.Pozdrawiam Trzymaj się i głowa do góry...
rubin721
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez mamajulci » 25 mar 2012, o 21:11

Moja szwagierka po poronieniu ma 12 latniego synka, a zona kuzyna po poronieniu ma 7 letnia córeczke. Poronienie moze zdarzyc sie kazdej zdrowiej kobiecie i po 2,3 miesiacach mozesz juz sie starac o kolejna ciaze. Pamietaj zeby brac kwas foliowy i dbac bardzo o siebie. Juz wybierz dobrego połoznika ktory poprowadzi Twoja ciaze. Zrob serie potrzebych badan i bierzcie sie do roboty. Kolejna zdrowa ciaza z pewnosic nie pozwoli zapomniec poronienia ale z pewnocia pomoze ukoic bol. Powodzenia
mamajulci
Miła Kobietka

Powrót do Dziecko