forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Koloryzacja włosów

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Koloryzacja włosów

Postprzez Pysia033 » 23 sie 2011, o 14:23

WItam Drogie Panie;). Chciałabym się was poradzić jeśli chodzi o koloryzacje włosów. Jaką farbą uzyskam kolor jaki ma dziewczyna po prawej stronie zdjecia??? Mój kolor naturalny to średni blond,był z rok temu rozjasniany,a teraz do koloryzacji używam farby z firmy schwarzkopf satynowy ciemny blond i chciałabym teraz uzyskac taki jak ma dziewczyna na zdjeciu prosze o odpowiedz i rady;). Z góry Wam dziekuje. Pozdrawiam
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Pysia033
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Koloryzacja włosów

Postprzez Lusiek276 » 3 wrz 2011, o 13:09

Jej włosy nie są jednolitej barwy jak na moje oko :P To trochę taki balejage. Proponuje wizytę u fryzjera, bo może być ciężko samemu dobrać odpowiedni kolor, szczególnie, że tak jak piszesz, masz farbowane włosy. Ja z autopsji wiem, że kładąć farbę na farbę w domu, nigdy nie wiesz co wyjdzie :P
Lusiek276
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez totylkoja2 » 13 wrz 2011, o 11:47

O koloryzacji również tutaj ...

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
totylkoja2
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez anioÅ‚12345 » 27 paź 2011, o 09:56

no też chciałam sobie na blond pofarbować ale oczywiśćie wybrałam wiśniowy jak zawsze
anioł12345
Miła Kobietka

Powrót do Uroda