forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

korekta wzroku

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.

korekta wzroku

Postprzez Adell » 21 lip 2011, o 12:05

Witam,
jestem bardzo ciekawa co myślicie o korekcie wzroku (laserem czy innymi metodami jakie znacie). Coraz częściej o tym myślę, mam wadę +3 i 3,5.
Adell
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: korekta wzroku

Postprzez ninus » 22 lip 2011, o 13:50

Moja siostra miała korektę laserową i jest bardzo zadowolona, nie musi nosić okularów i czuje się świetnie. Miała wadę -5, teraz ma 0. Sądzę, że warto...
ninus
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Adell » 29 lip 2011, o 11:01

Aż tak? ja myślałam, że to schodzi do jakiegoś minimum ale coś tam z wady zostanie. To bardzo się cieszę :) Na razie nie znalazłam jakiś złych opinii o tych zabiegach, jedyne co to każdy się boi o zdrowie ale żeby były jakieś faktyczne powikłania to nie. Chyba, że słabo szukam;)
Adell
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez OnaUK87 » 14 wrz 2011, o 15:16

Sama nad tym myślałam ale ostatnio był artykuł na wp.pl jeśli dobrze pamiętam że te laserowe korekty wzroku to mogą nawet do ślepoty doprowadzić;/ i że u większości osób poddających się tym zabiegom z biegiem czasu wada wraca więc zrezygnowałam i zdecydowałam się na soczewki które ułatwiły mi życie:) Zresztą chyba bym się bała bo wiadomo to jest jakaś tam ingerencja w oko i strach że faktycznie może być gorzej.
OnaUK87
Miła Kobietka

Postprzez chmurka17 » 25 paź 2011, o 14:11

sama siÄ™ nad tym zastanawiam... w tym tygodniu ide do lekarza sie skonsultowac. Jest akurat super akcja w Poznaniu i okolicach mozna przebadac wzrok za darmo. wam tez polecam. informacje znalazlam na stronie czasnawzrok.pl

pozdrawiam
chmurka17
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]