forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Dzieciaki 7 i 9 lat

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.

Dzieciaki 7 i 9 lat

Postprzez evka » 15 lip 2009, o 16:16

Kto ma dzieciaki w wieku 1 kl i 3 kl ? ja mam wiec zapraszam do dyskusji jak spedzacie wakacje ? Milego dnia :D zapraszam tez mamy z mlodszymi i starszymi dziecmi 8-)
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Reklama

Re: Dzieciaki 7 i 9 lat

Postprzez meredith » 15 lip 2009, o 21:51

No to się melduję ;) mam o te 7 i 9 lat młodsze dziecko, ale to nie szkodzi, chyba co? ;) Jak spędzamy wakacje? U nas to ciężko powiedzieć, bo mała ma dopiero 2,5 miesiąca, ale myślę,że pojawi się ktoś kto będzie miał więcej do powiedzenia :) a Ty evka jak spędzasz wakacje z dziećmi? :D
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 15 lip 2009, o 22:20

Hm jak spedzam Wakacje ? :D wycieczki rowerowe, kapiele w basenie w ogrodzie ,plac zabaw a w niedziele jak pogoda dopisze to wybieramy sie wszyscy na jezioro. A i wypady do kina i Zoo sa w planie a w sierpniu wakacje nad naszym kochanym Morzem. 8-)
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez meredith » 16 lip 2009, o 23:57

Nikt oprócz Nas na tym forum nie ma dzieci????? Aż trudno w to uwierzyć... Rozumiem,że forum dopiero się rozkręca, ale dziewczyny, Kochane Mamy nie ukrywajcie się :)
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 17 lip 2009, o 08:53

Ja mam jak pisalam dzieci w wieku 7 lat blizniaki parka i core w wieku 8.5 lat no szkoda ze jestesmy tylko we dwie :(
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez LuÅ›ka » 17 lip 2009, o 09:35

ja mam dopiero 23 lata:) i szczerze...do dzieci mi nie śpieszno:) tak na dzień..dwa opiekować się dzieciaczkiem znajomych..ok..ale na swoje chyba jeszcze nie jestem gotowa:)
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez nikita » 25 lip 2009, o 23:49

Ja mam dzieci w wieku-syn 7 lat,córka 3 latka.Syn to typowy mamak,córka bardziej rozgarnieta :mrgreen: Z naszymi wakacjami to troche trudna sprawa,mąz nie dostał urlopu :( ,wiec siedzimy w domu.Mieszkamy w miescie wiec wesoło nie jest,ale jeżdzimy na wycieczki rowerowe,chodzimy nad jeziorko,,,i jakos ten czas leci :roll:
nikita
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez evka » 26 lip 2009, o 10:32

Czyli twoj syn jest w wieku moich blizniakow i tez idzie do 1 klasy moj synek to tez istny mami syn masz juz zakupione ksiazki do szkoly ? ja tak mam nowe wydanie Razem w Szkole .My wkoncu nad jezioro nie dojechalismy jeszcze bo co wekend zimno i pada za to jak goraco wtygodniu to sie pluskaja w swoim basenie a w jakim miescie mieszkarz?
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez [UU]Bartek » 18 sie 2009, o 10:08

Moja młodsza (o 15 lat) siostra mieści się w przedziale tejże dyskusji :)
Mama załatwiła to iście profesjonalnie. Wysłała małą do babci na wieś z jej koleżanką na 2 tygodnie.

Dziewczyny pomagały babci plewić ogródek, zaganiać kury, zbierać bób, zbierać owoce z sadu. Poznawały się z krowami, królikami itp. :)
Jak Zosia powiedziała, 2 tyg. to trochę za dużo (ale popatrzcie na to z tej strony - zero TV, zero odmóżdżającej miazgi otaczającej dzieciaki w wielkich miastach, spokój, doświadczenie czegoś nowego, nauczenie się pewnych zasad i reguł panujących w świecie zwierząt i ludzi).
[UU]Bartek
Facecik

Postprzez evka » 18 sie 2009, o 13:25

Swietny pomysl Bartku tez mialam taki plan ale spalil na panewce i syn siedzi cale wakacje w chacie no czasami wyleci za plot do kuzyna na ogrod tak samo jak jego siostra blizniaczka no ale coz takie zycie :(
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Następna strona

Powrót do Dziecko

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]