forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Moja historia z rysunkiem

Lubisz jeździć konno, zwiedzać świat, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.

Moja historia z rysunkiem

Postprzez Dysia12 » 20 paź 2010, o 20:43

Opisujemy tu nasze przeżycia z rysowaniem.
U mnie zaczęło się jak zaczęłam przyjaźń z pewną dziewczyną która interesuje się mangą i anime. Zaraziła mnie tym jakoś półtora roku temu. Nie jestem w tym mistrzynią ale szybko się uczę.
"Życie jest jak The Sims 3 - wszystkiego da się nauczyć, tylko tym z talentem jest łatwiej."
Dysia12
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Moja historia z rysunkiem

Postprzez mooony » 13 cze 2011, o 14:11

Moja historia zaczęła się od tego, że zaczęłam sobie przerysowywać na kartce postacie z jakichś komiksów, gazet, czasopism... Stwierdzilam ze nawet mi to wychodzi. Pokazalam swoje prace innym i kazdy się zachwycal, dostrzegli we mnie jakis talent. Dostalam sie do liceum plastycznego i ciezko pracowalam przez 4 lata, teraz wybieram sie na jakies artystyczne studia. Kocham rysowac i miec satysfakcje kiedy wyjdzie mi cos fajnego co innym tez sie podoba
mooony
PoczÄ…tkujÄ…ca

Re: Moja historia z rysunkiem

Postprzez oOosylwiaoOo » 12 wrz 2011, o 18:21

mooony napisał(a):Moja historia zaczęła się od tego, że zaczęłam sobie przerysowywać na kartce postacie z jakichś komiksów, gazet, czasopism... Stwierdzilam ze nawet mi to wychodzi. Pokazalam swoje prace innym i kazdy się zachwycal, dostrzegli we mnie jakis talent. Dostalam sie do liceum plastycznego i ciezko pracowalam przez 4 lata, teraz wybieram sie na jakies artystyczne studia. Kocham rysowac i miec satysfakcje kiedy wyjdzie mi cos fajnego co innym tez sie podoba

Gratuluje :)
Sama też lubię rysować (najbardziej szkicować), ale nigdy nie wychodziło mi to jak powinno:(
Mogłabyś pochwalić się jakimiś swoimi pracami??:)
Z chęcią bym je zobaczyła:)
Nikogo nie poznasz dobrze po tym co pisze o sobie, ale po tym jak dobiera słowa.
Nikogo nie poznasz po tym jak wygląda dopóki nie poznasz jego wnętrza.
Tak samo jest ze słowami...
Liczy się ich głębia, uczucia i doznania o których mówią ....
Ich znaczenie to połowa sekretu...
oOosylwiaoOo
Extra Kobietka

Powrót do Hobby