forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Poniżenie, odtrącenie- czemu nie potrafię się z tym pogodzić

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>

Poniżenie, odtrącenie- czemu nie potrafię się z tym pogodzić

Postprzez innuendo » 10 sie 2009, o 14:00

Oto moja historia; kilka miesięcy wcześniej wyznałam koledze, co do Niego czuję. Wiedziałam, że nic z tego nie będzie... Jednak najbardziej zdziwiła mnie Jego reakcja; stwierdził, że jestem Jego koleżanką i poszedł sobie. Wiem, że powinnam dać sobie spokój, ale nie potrafię przestać o tym myśleć. Cały czas mam nadzieję, że może w przyszłości, zmieni zdanie...
innuendo
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Poniżenie, odtrącenie- czemu nie potrafię się z tym pogodzić

Postprzez jagoda » 10 sie 2009, o 14:22

Po pierwsze gratuluje niesamowitej odwagi, ponieważ mówiąc mu o swoim uczuciu przełamałaś zapewne siebie i swój lęk. No cóż niestety to jak cię potraktował świadczy samo za siebie... Nie wiem czy warto walczyć... ja z reguły rezygnowałam aczkolwiek jesli bardzo go potrzebujesz, jesli naprawdę go kochasz to miłość zrobi wszystko sama za siebie. Na wszystko trzeba czasu, cierpliwości byc może wszystko się odmieni :) Życzę powodzenia no i jestem z Tobą ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez LuÅ›ka » 13 sie 2009, o 13:49

nie raz tak jest że miłość jest nieodwzajemniona ... i nic niestety nie możemy na to poradzić:( ale nie załamuj się... na pewno znajdziesz mężczyznę który odwzajemni Twoje piękne uczucie:)
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez gosia37 » 26 wrz 2009, o 14:33

Niestety nic na to nie poradzisz. Zapomnij o nim i zacznij szukać kogoś nowego, lepszego, kto da Ci miłość.
Myślenie o nim nic Ci nie da, bo i tak z nim nie będziesz.
Znajdź miłość swego życia i zaznaj szcześcia dzięki:
Julie - Międzynarodowe Biuro Matrymonialne, z którego usług korzystają tysiące kobiet z Polski.
gosia37
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Kosz