pomysł na zemstę
-
karola1234
- Jestem tu nowa :)
Re: pomysł na zemstę
Dzięki za pomoc, macie racje z tym odpuszczeniem sobie zemsty, jak dzis o tym mysle to wcale juz nie chce sie mscic po prostu go oleje
Dzięki wezme sobie wasze rady do serca 
Droga - karolo- sama piszesz,że nie jesteście parą.Czyli jesteście na stopie koleżeńskiej,więc spotykać może się z kim tylko chce.A zemsta jest bardzo złym pomysłem.,to co chcesz mu złego zrobić w ramach zemsty,może się obrócić przeciwko Tobie.Wystarczy rozmowa,a jeśli będziesz mu wypominała,prawdopodobnie zerwie z Tobą znajomość,a tego chyba nie chcesz?
-
Gabriell
Nie wiem czy zemsta na dłuższą metę da Ci satysfakcję. Z jednej strony początkowo Ci ulży, że się zemściłaś, ale potem może przyjść Ci do głowy pomysł i wyrzuty sumienia, że nie powinnaś się zachowywać tak samo jak on. Nie powielaj złych zachować, bo jest to rozwiązanie tylko i wyłącznie na krótką metę.
Podziwiam cię dziewczyno że nie zniżyłaś się do jego poziomu i naprawde zasługujesz na kogoś lepszegokarola1234 pisze:Dzięki za pomoc, macie racje z tym odpuszczeniem sobie zemsty, jak dzis o tym mysle to wcale juz nie chce sie mscic po prostu go olejeDzięki wezme sobie wasze rady do serca
Adrian

również podziwiam
ja nie wiem czy bym dała radę. powodzenia! 
zemsta ...jasne
zamów 25 duzych pizz na jego adres:)tylko na grubym cieście:)