pomysł na zemstę

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
karola1234
Jestem tu nowa :)

Re: pomysł na zemstę

Post autor: karola1234 »

Dzięki za pomoc, macie racje z tym odpuszczeniem sobie zemsty, jak dzis o tym mysle to wcale juz nie chce sie mscic po prostu go oleje :) Dzięki wezme sobie wasze rady do serca ;)
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

Droga - karolo- sama piszesz,że nie jesteście parą.Czyli jesteście na stopie koleżeńskiej,więc spotykać może się z kim tylko chce.A zemsta jest bardzo złym pomysłem.,to co chcesz mu złego zrobić w ramach zemsty,może się obrócić przeciwko Tobie.Wystarczy rozmowa,a jeśli będziesz mu wypominała,prawdopodobnie zerwie z Tobą znajomość,a tego chyba nie chcesz?
Gabriell

Post autor: Gabriell »

Nie wiem czy zemsta na dłuższą metę da Ci satysfakcję. Z jednej strony początkowo Ci ulży, że się zemściłaś, ale potem może przyjść Ci do głowy pomysł i wyrzuty sumienia, że nie powinnaś się zachowywać tak samo jak on. Nie powielaj złych zachować, bo jest to rozwiązanie tylko i wyłącznie na krótką metę.
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

karola1234 pisze:Dzięki za pomoc, macie racje z tym odpuszczeniem sobie zemsty, jak dzis o tym mysle to wcale juz nie chce sie mscic po prostu go oleje :) Dzięki wezme sobie wasze rady do serca ;)
Podziwiam cię dziewczyno że nie zniżyłaś się do jego poziomu i naprawde zasługujesz na kogoś lepszego
Adrian
:P
rzabba
Miła Kobietka

Post autor: rzabba »

również podziwiam ;) ja nie wiem czy bym dała radę. powodzenia! :)
stenia33
Jestem tu nowa :)

Post autor: stenia33 »

zemsta ...jasne :) zamów 25 duzych pizz na jego adres:)tylko na grubym cieście:) :witch
ODPOWIEDZ