pomocy.. WYZNANIE MIŁOŚCI

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
oOosylwiaoOo

Re: pomocy.. WYZNANIE MIŁOŚCI

Post autor: oOosylwiaoOo »

okruszek20 pisze:przeprosił i odwołał. Poddaje się :( :cry:
To już go zupełnie nie rozumiem... a może on sprawdza co piszesz na forum ?:D
okruszek20

Post autor: okruszek20 »

haha nie, nie to raczej nie możliwe by tu jakimś cudem dotarł?! :D
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

okruszek20 pisze:Minęło już trochę czasu a ja nadal tkwię w tym .... :) ahhh! Kobietki kochane moje, więc Pan 'wymarzony' zaprosił Mnie ze sobą do Sopotu ponownie! tym razem we dwoje... na noc. Zgodziłam się ale mam pewne objawy.. po pierwsze, od czasu zaproszenia minęło 5 dni - zero odzewu z jego strony ( jedziemy w piątek, pojutrze.. ) Po drugie wiecie noc z facetem wątpię by na przytulaniu się skończyło i tu obawiam się tego że może mu chodzić o jedno kiedy to dostanie całkowicie urwie kontakt... aczkolwiek pewności nie mam i jestem w kropce. Jak myślicie powinnam jechać?

Niestety i z tym musisz się liczyć. Przecież gdyby miał poważniejsze plany,to dzwoniłby do Ciebie co chwilę.Ja będąc na Twoim miejscu jednak nie jechałabym nigdzie.Alw decyzja do Ciebie należy. :zzzz
ODPOWIEDZ