Pomocy

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
dzo

Re: Pomocy

Post autor: dzo »

powiedział dlaczego ?????????
Porcelain

Post autor: Porcelain »

nic mi nie powiedział, nie odbierał telefonu.. weszłam na fb.. i to naprawdę żałosne ale po prostu zerwał ze mną przez facebook'a heh.. Przecież to jakieś chore...
zastanawiam sie czy on ma wszystko ok w głowie... Wczoraj z nim rozmawiałam to powiedział mi, że nie ma żadnych planów ani marzeń i że nie warto sie w ogóle starać...
On żyje tylko po to żeby wstać rano iść do pracy wrócić i albo pójść spać albo isc na trening mma... Co mu z tym mma odbiło w ogóle?
kilka miesięcy temu był spokojnym chłopakiem, grał na gitarze, marzył o studiu, dzieciach, o rodzinie.. a teraz?! całe życie z niego wyparowało, zgolił sie na łyso i ma wyje*** na wszystko i wszystkich
Melisa

Post autor: Melisa »

Może rzeczywiście ma depresję..
dzo

spotkaj się z nim i porozmawiaj z nim szczerze
Porcelain

ehh gdyby to było takie proste... On mieszka w Monachium... a ja tutaj w Polsce i totalny brak pieniędzy :/
dzo

no to niestety nie wróżę nic dobrego temu związkowi :?

zresztą daj sobie z tym chłopem spokój bo skoro zrywa z tobą przez FB to nie jest wart niczego ;) ;)
Porcelain

Wiem o tym..
Ale nie wiem dlaczego czuje z nim tak silną więź, że po prostu pragnę mu pomóc. Dać mu miłość której jako dziecko nie dostawał
dzo

Ale jak mu chcesz pomóc jak dzieli Was taka odległość ? ?
Porcelain

teraz nie moge, ale w maju już tak...
Problem w tym, że on sie totalnie odizolował:/
Nie moge do niego dotrzeć w żaden sposób, staram sie mu przetłumaczyć, ze nie zdradzę go tak jak jego mama ojca.. Tylko, że moge sobie gadać:/ On i tak uważa swoje.
Mam świetny kontakt z jego mama, po spotkaniu z nim (nie widziała sie z nim rok) płakała jak dziecko, powiedziała, że nie poznaje własnego syna...
Wiem, że na odległość wiele nei zdziałam, ale chciałabym chociaż sprawić by znów uwierzył w miłość i w to, że jestem dla niego tylko dla niego
dzo

a może on poznał w Niemczech jakąś kobietę ??
Porcelain

też tak na początku myślałam, ale nie.. to nie ten typ...
On jest strasznie skomplikowaną osobą, poza tym powiedziałby mi ... Jest na tyle szczery, że nie oszukałby mnie w taki sposób...
dzo

Porcelain pisze:też tak na początku myślałam, ale nie.. to nie ten typ...
On jest strasznie skomplikowaną osobą, poza tym powiedziałby mi ... Jest na tyle szczery, że nie oszukałby mnie w taki sposób...
nie bądź taka pewna ;) ;) na prawdę faceci to świnie i potrafią nieźle zranić ;) ;)

ale nie chcę Cię straszyć ;) ;)

no ale co możesz teraz zrobić ??

zadzwonić do niego ? porozmawiać na FB :? :?

moim zdaniem nic to nie da :?

tu potrzebny jest bezpośredni kontakt i rozmowa w cztery oczy ;)
Porcelain

no i chyba nie bede miała wyjścia jak sie jakoś ogarnąć no i za tydzień zrobić sobie wycieczkę do Monachium.
A żeby pokaże jakim kiedyś był wariatem pokaże piosenkę jaką dla mnei napisał i nagrał z młodszą siostrą..

[videoyoutube=
dzo

no to powodzenia życzę ;) ;)

i daj znać jak poszło ;) ;)
Kacezet

Post autor: Kacezet »

Witam wszystkie kobitki;)
ja kompletnie oszalałam, nie wiem co robić, od pewnego czasu podoba mi się mój przełożony ;pnigdy nie widziałam w nim nic urzekającego, aż nagle .... moja głowa nie przestaje o nim myśleć na szczęście on o tym nie wie....

Miała któraś taką sytuacje?

aż spać nie mogę
ODPOWIEDZ