Pokoje dzieciece
-
kredka
Re: Pokoje dzieciece
Jeśli miałabyś problemy z urządzeniem i obmyśleniem tego wszystkiego możesz skorzystać z ciekawej usługi, o której sama dopiero niedawno się dowiedziałam. Firma N-design proponuje nie tylko wykańczanie ale też projektowanie wnętrza. Jest to dość nowatorski pomysł i wydaje mi się, że niezbyt powszechny dlatego nie wiem czy odważyłabym się skorzystać z tego co proponują, ale biorąc pod uwagę moje niezdecydowanie w urządzaniu mieszkania;) to podejrzewam, że bardzo by mi taka ekipa pomogła.
-
szarotka
Evka świetne firanki, te z księżniczkami też sama uszyłaś? Gdzie można kupić taki materiał, bo właśnie szukam coś do pokoju moich dzieciaków, a dziewczyny takimi pewnie byłyby zachwycone.
-
roksanna
Jeśli będę kiedyś musiała udekorować pokoik dziecięcy to na pewno wasze inspiracje mi pomogą - z tym, że raczej taki efekt będę chciała osiągnąć nie wydając majątku na same tylko meble. Tutaj SPAM też sa fajne mebelki tak wiec można mieć fajne wnętrze nieco mniejszymi kosztami.
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:49 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
Eleganckistyl_pl
Bardzo fajnym pomysłem na dekorację w pokoju dziecięcym,jest fototapeta. Z doświadczenia wiem,że dzieciaki ją uwielbiają i tam sprawdza się znakomicie. Polecam też łóżka piętrowe,to dopiero jest zabawa.
-
Meduza
a może zaprosisz dziewczynki by razem z Toba stworzyły swój własny pokój
? moj brat wielki fan komiksów znalazł taka aplikację komiksowa w internecie - wymysla różne historie bajki postaci itp itd, dzięki temu stworzył już pokaźną kolekcję - i wpadłyśmy z mamą by jego dzieła wydrukować i powiesić na ścianie i tym samym powstał wieeeeelki kolaż z jego własnymi pomysłami
jest to dla dziecka bardzo kreatywne a jak goście przyjdą to i powód do domy dla takiego dziecka:)) jakbyś była zainteresowana ten komiks jest na stronie klub.dilmah.pl 
-
Zorka
U nas pomysł Meduzy się sprawdził, pokój synka urzadzaliśmy razem, tzn, mój mały był głównym architektem, oczywiście nie wszystko jest po jego mysli, ale pomysł na pokój piłkarski był jego
No ale nie każdy chłopczyk chce zostać piłkarzem
, zobaczcie co wyszperałam dla fanów autobusów SPAM mnie powaliło z nóg, rewelacja.
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:50 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Świetna fota z pokoikiem (pomarańcz, zieleń)! Do tego fajnie by pasował wieszak MAŁPKI! 
......
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
......
proszę nie spamować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
WeselneZaplecze
Teraz takie cuda wymyślają, że bez problemu można umeblować pokój w ładnym, a jednocześnie nowoczesnym stylu. Tylko trzeba mieć pieniądze na to wszystko.
- Meble-Bogart.pl
- Jestem tu nowa :)
Mi się bardzo podoba pokój dziecięcy w jasnych kolorach z białymi mebelkami. A do tego dodatki w stylu vintage - poduszki, półeczki, wieszaczki, ramki. Pokój wtedy wygląda jak z bajki, jest jasny, pozytywnie nastraja:) Ja kupuję dodatki w sklepie Lovely Passion, np. takie poduszki SPAM dla dziewczynki lub urocze wieszaczki SPAM
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:51 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo fajne zdjęcia 
Ostatnio zmieniony czw sie 02, 2012 4:56 pm przez athe, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pomcia
Poduszeczki do pokoju dziecka za prawie 60zł to lekka przesada dla mnie. Sama wiem, do czego dzieciom czasem służą. Kilka fajnych propozycji tutaj widziałam. A co sądzicie o szafach z grafikami?
Tutaj propozycja raczej dla nastolatka

ale np. ta zabudowana wnęka - prawdopodobnie wnęka, ze specjalnym siedziskiem dla malucha jak dla mnie super!

Tutaj propozycja raczej dla nastolatka

ale np. ta zabudowana wnęka - prawdopodobnie wnęka, ze specjalnym siedziskiem dla malucha jak dla mnie super!

- ewelina123
W jakim wieku są dziewczynki ?
Wiecie tych mebli dla dzieci jest masa ! Można zawrotu głowy dostać
SPAM to teraz królestwo kolorów i zabawek
:DD na dole masz kilka propozycji
Może dywanik SPAM
albo stolik z krzesełkami
SPAM
przydało by się też SPAM
ten fotelik jest super SPAM
krzesełko SPAM
Wiecie tych mebli dla dzieci jest masa ! Można zawrotu głowy dostać
SPAM to teraz królestwo kolorów i zabawek
Może dywanik SPAM
albo stolik z krzesełkami
przydało by się też SPAM
ten fotelik jest super SPAM
krzesełko SPAM
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:52 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
dla swoje córeczki sama wykombinowałam parę fajnych rozwiązań:
- przemalowałam stare meble na nowy kolorek - róż
- zainwestowałam w legowisko sako Fatty XL - turkusowe
..........
- ściany zrobiłam szare i zainwestowałam w szabloniki do wzorów na ścianach - kwiatki
- kupiłam jasno szarą wykładzinę
- uszyłam nowe zasłonki z kupionego materiału
pobawiłam się trochę, ale było warto! efekt bombowy!
proszę nie spamować
- przemalowałam stare meble na nowy kolorek - róż
- zainwestowałam w legowisko sako Fatty XL - turkusowe
..........
- ściany zrobiłam szare i zainwestowałam w szabloniki do wzorów na ścianach - kwiatki
- kupiłam jasno szarą wykładzinę
- uszyłam nowe zasłonki z kupionego materiału
pobawiłam się trochę, ale było warto! efekt bombowy!
proszę nie spamować
-
pomcia
Teraz w sierpniu brachol robił mały re-design pokoju starszemu synowi. Zmiana koloru ścian - weszła śliwka z pasem zieleni. Odświeżył też starą szafę, wymienił drzwi na takie z grafiką. Jak wasz pan ma smykałkę, to przy niższych kosztach można zbudować sobie taką komandorską szafę, bo większość elementów zamówił w hurtowni komandor w tym płytę z indywidualną grafiką. Teraz szukam fajnych gadżetów, dodatków do pokoju - klimat pociągi, wiek 11 lat.
-
Zorka
Bardzo się cieszę, że piszecie o pokojach dla starszych dzieci, na forach wiele pisze się raczej o pokojach dla maluszków.
Pomcia - dodaj może jakieś zdjęcia, jestem bardzo ciekawa jak wyszły te zmiany.
Pomcia - dodaj może jakieś zdjęcia, jestem bardzo ciekawa jak wyszły te zmiany.
-
Amaretto
Ja ostatnio sprawiłam swojej córce SPAM Wybierałam razem z nią więc jest teraz wniebowzięta, że sama zaprojektowała sobie pokój ;P> Fajna sprawa, bo taki mały gadżet potrafi całkowicie odmienić wnętrze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:48 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
karolinka34
Hej. Właśnie skończyliśmy remont pokoju naszej pociechy. Pokój wygląda dość nowocześnie więc szukamy jakichś ciekawych gadżetów do dekoracji. Mogą być jakieś nowinki techniczne jak np. tutaj SPAM Widziałyście może podobne sklepy do tego ? A może znacie taki sklep stacjonarny w Warszawie ? Jak znajde kabel USB to wrzuce zdjęcia pokoju po remoncie 
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:47 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym też poleciła odnośnie wykończenia to przede wszytkim fototapete. Polecam sklep z SPAM Mają naprawdę fajne wzory ( przynajmniej jak dla mnie). A sądzę że dla dziecka to taka fototapeta to zawsze jest jakaś uciecha:)
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:47 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
My life my problem
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Dzisiaj są duże możliwosci ale też i wybór i zalezy to co dzieciom sie podoba
Też jestem zdania, że dzieci powinny mieć swój udział w decyzji na temat ich pokoju. Oczywiście im większe tym więcej powinny mieć do powiedzenia. W końcu to one mają tam przebywać.
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.
-
MagdaMalaMi
Tak, to prawda. Jeśli same zadecydują to czują, że ten pokój jest właśnie ich. Czasami trzeba dać dziecku wybór, bo jak się zada ogólne pytanie "Jak ma wyglądać Twój pokój?" możemy nie uzyskać konkretnej odpowiedzi. Lepiej podpytać "Które łóżko chcesz mieć w pokoju?" i pokazać dziecku np. dwa. Świetnym pomysłem jest pomalowanie jednej ściany farbą tablicową. UWAGA!!! Po pomalowaniu strasznie śmierdzi. Pan z ekipy SPAM która remontowała nam mieszkanie, poradził mi, żebym umyła ścianę wodą z mydłem. Pomogło!!!
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 9:46 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.