Pokój dziecięcy -wasze opinie
-
tusia25
Re: urządzam pokój dziecięcy
aha, a te nakładki z jakiego są materiału wykonane? da się na nich malować??
-
Arowana14
Mi najbardziej podobają mi się białe meble
I zresztą takie właśnie kupiłam moim dzieciom. Jak już będziesz miała te białe mebelki, to radzę pomalować ściany na jakiś żywy kolor, świetnie to się razem komponuje 
-
glamour
Nie koniecznie musi to być jasna sosna, w sumie nawet lepiej jakbyś wybrała inny odcień. Ale fakt faktem najlepiej byś wybrała meble drewniane: łóżko, biurko - to są sprzęty na kilka lat i muszą być wytrzymałe. Zwykłe tapczany z płyty nie są wygodne. Moja córka ma takie :

Łóżko sosnowe w kolorze olchy - tam z prawej strony można wybrać kolor. Do tego materac kieszonkowy i jest super. Ładnie , prosto śpi, nie martwię się o kręgosłup. Miejsca też ma dużo, aż nadto.

Łóżko sosnowe w kolorze olchy - tam z prawej strony można wybrać kolor. Do tego materac kieszonkowy i jest super. Ładnie , prosto śpi, nie martwię się o kręgosłup. Miejsca też ma dużo, aż nadto.
-
Amaretto
A może sprawisz dziecku jakąś ładną naklejkę na ścianę?
W sieci jest przeogromny wybór. Mała zmiana a taki duży efekt. Sama mam kilka naklejek a lubię je ponieważ łatwo się je zdejmuje i można zmienić bez problemu jeśli się znudzi 
-
Buźka 369
dobrze też by było jakoś fajnie rozświetlić ten pokoik
polecam genialne lampy dla dzieci?
moja pociecha ma taką:
polecam genialne lampy dla dzieci?
moja pociecha ma taką:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja swojemu kupiłem takie naklejki welurowe

Wyglądają całkiem przyjemnie i można do nich doklejać różne inne naklejki
drogie nie jest ponad 10 zł jedna taka, a spore dość są, i dzieciak ma kolejną płaszczyznę do zabawy 

Wyglądają całkiem przyjemnie i można do nich doklejać różne inne naklejki
Ładne te lampy.
tu jest nawet fajnie i przestronnie
no i jasne kolory

może tez się przydać jakaś ładna ramka na zdjęcia 
Ja swojej córci kupiłam taki śliczny dywanik w reklama uwielbia na nim siedzieć i się bawić.
Ostatnio zmieniony pt maja 29, 2015 2:27 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: reklama/spam -treść edytuję
Powód: reklama/spam -treść edytuję
Jeśli dzieciaczek boi się spać przy zgaszonym świetle to można mu kupić fajną, uspakajającą lampę do pokoju.
Może jakaś ciekawa tapeta... Widziałam wiele fajnych do dziecięcego pokoju
kinkiety
Skoro to ma być pokój dla dziewczynki to może
? Moja córka zwariowała na ich punkcie 
? Moja córka zwariowała na ich punkcie Re: urządzam pokój dziecięcy
a ja zapraszam tu tutaj fajne mebelki spam
Ostatnio zmieniony pt maja 29, 2015 2:29 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
kobzaq fantastyczne te koła! Przepiękne.
Teraz istnieje tyle pięknych stylizacji, że aż nie wiadomo, na co się zdecydować. Pomyśleć, że kiedyś człowiek cieszył się z tego, co miał. Teraz dzieciaki wybrzydzają, jak tylko mogą. Znajoma ma bzika na punkcie swojego dzieciaka i kupowała ostatnio coś podobnego do tego - 
Ile kobiet, tyle pomysłów na urządzenie pokoju dziecięcego (dopóki same dzieci nie mają jeszcze na tyle rozumu, żeby samemu sobie wybierać).

Ile kobiet, tyle pomysłów na urządzenie pokoju dziecięcego (dopóki same dzieci nie mają jeszcze na tyle rozumu, żeby samemu sobie wybierać).
Ja mojej córeczce kupiłam meblościankę do pokoju. Ściany wytapetowane w podobny koła jak na zdjęciu kilka postów wyżej, efekt naprawdę cudowny. Meblościanka wybrana kolorystycznie pod koła i pasująca dla dziewczynki, więc myślę, że urządzanie pokoju wyszło mi naprawdę dobrze.
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:52 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
fotograf ślubny warszawa
ja przy urządzaniu pokoiku mojej księżniczki inspirowałam się artykułami dostępnymi na mebledladziecka.com.pl - ostatecznie i tak wszystko tam zamówiłam, bo nie mogłam się oprzeć tym pięknym mebelkom, które na żywo prezentują się jeszcze lepiej
-
cykoria
Uważam, że pokój dziecięcy należy do pomieszczeń, w których wykonywanych jest wiele czynności. Tutaj dzieci bawią się, odrabiają lekcje, śpią. Bardzo ważne jest również oświetlenie do pokoju dziecięcego a więc 
lampy sufitowe, kinkiety, oczka sufitowe, które zapewnią odpowiednie oświetlenie przestrzeni do zabawy jak również bezpieczny sen naszych pociech.

lampy sufitowe, kinkiety, oczka sufitowe, które zapewnią odpowiednie oświetlenie przestrzeni do zabawy jak również bezpieczny sen naszych pociech.
Oprócz dobrze dobranych mebli oraz kolorystyki pomieszczenia warto zainwestowac w ciekawe oświetlenie. Zawsze ożywi wnętrze no i idealnie pasuje dla małej księżniczki:)
ooo ja ostatnio zajmuje się tym domem (gotowanie i przemeblowaniem). Kupiłem nawet meble do pokoi zestaw hubert. Żona jescze nie widziała. Jakos tak zwala wszystko na mnie. Ale źle na tym nie wychodzimy.matiasek21 pisze:W sumie ja pisałam o miękkich nakładkach na ścianę, żeby dziecko nie uderzyło się o twardy blok, żeby się nie opierało o zimny mur
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Mi się nie bardzo podoba... Nie zrobiłabym tego dzieckiu;)sabcia56 pisze:Oprócz dobrze dobranych mebli oraz kolorystyki pomieszczenia warto zainwestowac w ciekawe oświetlenie. Jak dla mnie zamontować można dziecku coś w tym stylu zawsze ożywi wnętrze no i idealnie pasuje dla małej księżniczki:)
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Ale za to meble są spoko;)
-
Amaretto
Ja w ostatnim czasie remontowałam pokój mojego syna i zamówiłam meble w sklepie internetowym.
Dokładnie takie:

Wybierałam razem z synkiem i dlatego tak mu się podobają. Myślę, że warto włączyć dziecko do wystroju swojego pokoju. Żeby się tam dobrze czuło
Dokładnie takie:

Wybierałam razem z synkiem i dlatego tak mu się podobają. Myślę, że warto włączyć dziecko do wystroju swojego pokoju. Żeby się tam dobrze czuło
Może jakieś nietypowe, modne ostatnio dodatki z lekkiej kartonu np. domek z tektury, czy pojazd do samodzielnego pomalowania. Wiem z doświadczenia, że dzieci naprawdę lubią takie zabawki. Raczej trzeba poszukać w internecie. Zobacz ofertę np. Tektoory, mam nadzieję że się spodoba.