takiej to dobrzeNala pisze:Ja właśnie skończyłam depseradoska. Ale pyyyychotka![]()
Jutro wolne od studiów, pracy i czegokolwiek. Będę leżała dupsią do góry <3
Pogadajmy O Wszystkim
-
dzo
Re: Pogadajmy O Wszystkim
Nala Fajnie Ci,szkoda tylko ,że pogada do bani w takie dni to wolne tak nie cieszy
Dzo A Ty w robocie ?
Młody zjadł juz sniadanie. JA zjem jak on pójdzie spać
Nudy w domu ehhh jedna rzecz pozytywna z tego ,że nie wychodzimy na dwór to to ,że kasy na głopoty nie wydaję 
Dzo A Ty w robocie ?
Młody zjadł juz sniadanie. JA zjem jak on pójdzie spać
heh fajna praca jak można na necie siedzieć 
Dzieć właśnie się usypia. nie nawidze jak to się przedłuża
Deszcze ciągle leje....
Dzieć właśnie się usypia. nie nawidze jak to się przedłuża
Deszcze ciągle leje....
-
dzo
bo pracuję też przy komputerze więc dlatego mam dostęp do internetu 
-
Melisa
Czeeeść 
dawno mnie tu nie było
nie umiem się wytłumaczyć z tej niemobecności
U mnie nic nowego. Za miesiąc lece do mojego ukochango!
i tylko tą myslą żyje teraz
(chociaż aktualnie jestem z nim pokłócona, ale to szczegół)
i jestem na diecie od dzisiaj
i już mi cięzko 
dawno mnie tu nie było
nie umiem się wytłumaczyć z tej niemobecności
U mnie nic nowego. Za miesiąc lece do mojego ukochango!
i jestem na diecie od dzisiaj
Melisso,to dla tego,ze jestes na diecie chcesz aby dzien szybko Ci minąl?
Nie martw sie,pierwsze dni najgorsze......potem bedzie lzej
.
Nie martw sie,pierwsze dni najgorsze......potem bedzie lzej
.-
Nala
Ja zaczynam ograniczać jedzonko od jutra bo dziś to mnie troszkę poniosło
Jak jestem w pracy to za często coś wcinam, jutro biorę mniej jedzonka, O! 
Ja tez od 4 dni przerwalam diete (a stracilam juz 6 kg.) Od jutra na nowo, zero weglowodanow i cukrow.Nala pisze:Ja zaczynam ograniczać jedzonko od jutra bo dziś to mnie troszkę poniosłoJak jestem w pracy to za często coś wcinam, jutro biorę mniej jedzonka, O!
-
Melisa
2 dzień diety a ja jestem juz strasznie zmęczona tym.. cały czas mnie głowa boli. I cały czas jestem głodna, choć należy najadać się do syta, ale ja musze porządny obiad zjeść żeby sie najeść, albo i dwa, a nie warzywka jakies..
Mam 4 posiłki dziennie i wypisane ile węglowodanowych, ile białkowych. I wypisane jakie produkty można jeść. Na śniadanie zjadłam paste jajeczną z czterech jajek z odtłuszczonym majonezem, okropieństwo, ten majonez chyba taki niedobry, bo normalnie uwielbiam paste. Bez chleba oczywiście. o 12.30 mam kolejny posiłek to zjem warzywa gotowane, o 16.00 zjem pierś z kurczaka.
Moja ciocia schudla prawie 4 kilo na tej diecie. Trwa ona dziewięć dni. Oczywiście potem tez sie trzeba pilnować
Mam 4 posiłki dziennie i wypisane ile węglowodanowych, ile białkowych. I wypisane jakie produkty można jeść. Na śniadanie zjadłam paste jajeczną z czterech jajek z odtłuszczonym majonezem, okropieństwo, ten majonez chyba taki niedobry, bo normalnie uwielbiam paste. Bez chleba oczywiście. o 12.30 mam kolejny posiłek to zjem warzywa gotowane, o 16.00 zjem pierś z kurczaka.
Moja ciocia schudla prawie 4 kilo na tej diecie. Trwa ona dziewięć dni. Oczywiście potem tez sie trzeba pilnować
Wiesz ja probowalam wszystkiego i dieta Dunkana jest dla mnie najlepsza. Sprobuj moze i Ty?
-
Melisa
nie wiem, zobaczymy czy wytrwam na tej, ale ciężko. ja nie lubie warzyw :/ kupiłam sobie właśnie, ale nie przemogłam sie i gotuje tylko fasolke szparagową
-
Melisa
A tak jakoś rzadko na kompa wchodziłam a jak już wchodziłam to głównie na skype i tak jakoś daleko mi było na forum
wiem zła kobieta ze mnie ;p
-
Melisa
Dupa , a nie dieta. Jestem tylko słaba i mi się kręci w głowie. Dziś mam wolne, ale jutro? ja mam prace fizyczna. Ide coś zjeść... Ku*** ma*!!!
Nie lam sie! Zacznij od srody.Gdzies czytalam,ze jak ktos zaczyna diete w srode to ma wieksze prawdopodobienstwo sukcesu.Melisa pisze:Dupa , a nie dieta. Jestem tylko słaba i mi się kręci w głowie. Dziś mam wolne, ale jutro? ja mam prace fizyczna. Ide coś zjeść... Ku*** ma*!!!
Spruboj proteinowej.Zobaczysz,ze po 3 dniach samych protein apetyt calkowicie zanika.
-
dzo
idź zjedz idźMelisa pisze:Dupa , a nie dieta. Jestem tylko słaba i mi się kręci w głowie. Dziś mam wolne, ale jutro? ja mam prace fizyczna. Ide coś zjeść... Ku*** ma*!!!
-
Melisa
W środę wróciłam od ukochanego i mnie dół ogarnia, 104 dni rozłąki! ;(
i chora jestem, cale dwa tygodnie przechorowałam.
i chora jestem, cale dwa tygodnie przechorowałam.
-
Melisa
-
Melisa
Chyba jade w sierpniu jeszcze raz..
mam takiego dola ze nie wytrzymam.
Wezme L4 w pracy, moze nikt sie nie dowie..
mam takiego dola ze nie wytrzymam.
Wezme L4 w pracy, moze nikt sie nie dowie..