Ajjjj sama słodycz. (zboczona jestem Melisa mi zaraz łeb urwie
Ale jakie dzieci będą mieć ładniutkie
Spokojnie nie urwie Ci głowyno.nie.wiem pisze:Nooo i z taka seksowna przepaską na biodrach, pięknymi mięśniami od stawiania Piramid![]()
Ajjjj sama słodycz. (zboczona jestem Melisa mi zaraz łeb urwie)
Ale jakie dzieci będą mieć ładniutkie![]()
ale on atak samo będzie się czuł w PolsceMelisa pisze:Ale ja sobie nie wyobrażam tam mieszkać z dala od rodziny i przyjaciół. W zupełnie obcej kulturze, bez języka.
Ejjj.... no coś TyMelisa pisze: Wczoraj miałam doła i ryczałam.
Bo wszystko zawsze musi być takie trudne...
O Jezu! Zgwałcić to znaczy, ze co?Melisa pisze:Chciał mnie zgwałcić kierowca autobusu w Egipcie w listopadzie, własnie się dowiedziałam, że go zwolnili za to, a dupek mówił, że ja sama chciałam!
Melisa pisze:Martwie sie. Na półwyspie Synaj niebezpiecznie. Beduini zaatakowali wioskę turystyczną i mają zakładników.
patrze na mapie i widze ze to jest na trasie Sharm-Taba, a mój luby jest właśnie koło Taby i uroiłam sobie, że akurat tamtędy jechał, bo oczywiście mi nie odpisuje bo po co!
edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dziejemedia ściemniają
Melisa pisze:Mam doła i właśnie rycze
wkur*ia mnie mój luby i rycze z wściekłości a zarazem tęsknie, chce go koło siebie i rycze bo mam dość skype, już nie wyrabiam w ten sposób
Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Użytkownicy przeglądający to forum: ICCrawler - ICjobs i 1 gość