Podróże

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ninka_niebieska

Re: Podróżowanie

Post autor: ninka_niebieska »

Kocham słońce, morze, plaże. Uwielbiam się opalać.. dlatego dla mnie udane wakacje to ciepłe kraje. Chciałabym pojechał do Hiszpani i do Włoch, a kiedyś może rejs po Wyspach Kanaryjskich. W Egipcie byłam, Hurghada - jak dla mnie cudo :) Tunezja - ładnie, ale niekoniecznie chciałabym tam wrócić, a Chorwacja już chyba oklepane miejsce na spędzanie wakacyjnego urlopu.
koperkowa

Re: Podróżowanie

Post autor: koperkowa »

Ja bardzo chciałabym zwiedzić Koreę Płd. piękny kraj!
justyna1981

Podróże

Post autor: justyna1981 »

Ja lubie podróżować, jak macie chwilkę czasu to może napiszcie o jakiś ciekawych miejscach jakie zobaczyliście w życiu. Mnie urzekła Brazylia, jest tam bieda ale ludzie dookoła serdeczni, kobiety w większości piękne i uśmiechnięte. Bardzo mi się tam podobało.
koperkowa

Re: Podróże

Post autor: koperkowa »

też lubię podróżować. jeśli chodzi o miejsca bardzo spodobał mi się Lwów a jeśli chodzi o ludzi to węgrzy. a w tym roku jadę do japoni...nie mogę się doczekać! a sama wyjechałaś do bracylii czy w związku z pracą? wolontariat?
justyna1981

Byłam tam w pewnym sensie w podroży służbowej, kilka tygodni, gównie praca i nocne życie, bardzo niebezpieczne ale naprawdę fajne ;)
uzab123

Post autor: uzab123 »

polecam wyspę Korfu w Grecji. malownicze krajobrazy, pięne widoki, cieplłe morze i piękne wspomniania
kamakoma

Post autor: kamakoma »

Jesli podróze to polecam samodzielne wycieczki, w zeszłym roku przejechałyśmy z kolażanka prawie całe Włochy na rowerach. Naprawde polecam, winogrona rosnace przy drodze, weseli Włosi ;) spanie na sianie hahahahaha wspaniałe wspomnienia....
justyna1981

Podrózowanie, zwiedzanie

Moim hobby jest podróżowanie, lubie zwiedzac ciekawe miejsca robic miliony zdjęć macie jakies swoje miejsca gdzie warto sie wybrać ?
justyna1981

Re: Podrózowanie, zwiedzanie

Ja lubię ale głównie za granicą, w Polsce tez ale lubię egzotykę, obce kultury, inne krajobrazy ale zduplikowałas mój temat ;) i wyglada na to że same sobie odpowiadamy :witch
asiakozłowska

Post autor: asiakozłowska »

Hej !!
Ja polecam zwiedzić Turcje ma pełno pięknych zakątków. A w Polsce tez jest wiele pięknych miejsc na mazurach np . Wzgórze Dylewskie i jego okolice. Również nad naszym bałtykiem jest wiele uroczych miejsc np. Pobierowo i Dźwiżyno

Pozdrawiam treść zmieniona przez moderatora

Proszę nie spamować
aura

Post autor: aura »

Uwielbiam zwiedzać i odwiedzać nowe zakątki świata. Dość dużo zwiedziłam dzięki wyjazdom na obozy z Ok-tours. Ostatnio byłam z nimi w Hiszpanii. A dokładnie w Lloret de Mar. Jest to świetne miejsce do wypoczynki. Ogólnie lubię tego typu wyjazdy za to, że można i sporo zwiedzić i odpocząć przy basenie hotelowym. Tak właśnie wyglądają moje wymarzone wakacje :)
aura

Post autor: aura »

Zwiedziłam już wiele krajów i nawet bym nie wiedziała który zacząć tu opisywać. Wszystkie mają swoją kulturę, historię i odrębne zwyczaje. Teraz marzy mi się wyprawa do Indii. Wiem, że tam również jest bardzo widoczny podział między biednych i bogatych, ale chciałabym poznać ich kulturę, religię oraz warunki życia.
kora453

Chorwacja i Czarnogóra

Post autor: kora453 »

Zamierzam te wakacje spędzić ww krajach. Jedziemy z chłopakiem samochodem. Narazie nie mamy planu, jeszcze musimy do tego przysiąść. Ale może która z Was już była i może coś poradzić? Jakie ceny noclegów? Czy warto jechac w ciemno i na miejscu szuakać czy lepiej coś w przez internet zarezerwowac? Chcielibyśmy pojechać wzdłuż wybrzeża, mamy zamiar wziac spiwory, namiot - wiec spanie na polu namiotowym czy to nawet w samochodzie wchodzi w gre! poza tym jedziemy z naszym psem - goldenem. Był tam ktoś z psem? Były jakieś problemy?
kilofka

Re: Chorwacja i Czarnogóra

Post autor: kilofka »

Przynajmniej kilka lat temu można było jechać w ciemno...
Aha i nie wiem jak na polach, ale ogólem to spanie w samochodzie jest tam zakazane.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Chciałabym zobaczyć wreszcie Tajlandię lub Indie, ale póki co, to tylko marzenie, które może się spełni. treść zmieniona przez moderatora Próbuję własne spełnić w ten sposób, może się uda. Próbował ktoś z Was w podobny sposób?

proszę nie spamować
YYFashion

Post autor: YYFashion »

Zawsze chciałam odwiedzić Grecję i moje marzenie się spałni wkońcu, ponieważ w te wakacje się tam wybieram. Szczególnie Ateny są moim punktem zaczepienia.
gohusia

Post autor: gohusia »

Czy ktoś podróżował promem Unity Line? Ze Świnoujścia?
jak patrzę na ofertę to jest dośc bogata a i ceny wcale nie aż tak wygórowane.
Agnieszka_

Post autor: Agnieszka_ »

Hej dziewczyny,
Co myślicie o wyjeździe do Tatralandii? W Tatralandii jest aquapark i domki, w których się mieszka. Chciałam tam zrobić babską imprezę. Myślicie, że to dobry pomysł?
santi

Post autor: santi »

Nie mam pojecia czy to dobry pomysł,ale dlaczego dublujesz posty swoje?
Jeśli w jednym temacie zadałas pytanie,to po co zadajesz go w innym???
eluna

Post autor: eluna »

Jeśli lubicie podróże, to wspaniale się sprawdzicie na stanowisku ambasadora fabryki przyjemności Wedel. Poszukują kogoś, kto będzie podróżował po całym świecie i promował słodycze Wedel. I oferują fantastyczne zarobki - 10 tyś. zł miesięcznie. Jeśli myślicie, że to praca dla was, to szukajcie szczegółów na www.ambasador.wedel.pl
agusnysa

Post autor: agusnysa »

eluna nie kuś tak nio!:) bo ja bym z checia sie zglosiła:)
Muchomor
Jestem tu nowa :)

Post autor: Muchomor »

Fakt Londyn jest pelen atrakcji i pelen akcji, mnostwo ludzi i do tego male uliczki, ktore powoduja, ze robi sie ciasno. Przezycia gwarantowane,a le nigdy nie moglabym zyc w tym pospiechu :P No i dodajmy, ze Londyn jest jednak jedna z najdrozszych metropolii w europie. Zeby naprawde pojsc do fajnych restauracji i wybrac sie do klubow nocnych, a potem na zakupy to polska przecietna pensja wystarczy moze na 3 dni. Jednak jest jedna bardzo pozytywna rzecz, mozna sie tam dostac juz nawet za 60zl tanimi liniami. Sama lecialam juz parokrotnie. Poniewaz, nie chodzilam po muzeach, teatrach, nie robilam zakupow i nie odwiedzalam fajnych restauracji, wycieczka byla tania i mimo wszystko przyjemna. Sama przebywanie w tym miescie jest itrygujace :)
Hakiruono

Post autor: Hakiruono »

Ja marzę o Japonii, ale jak na razie to tylko i wyłącznie sfera marzeń.
gohusia

Post autor: gohusia »

Hakiruono pisze:Ja marzę o Japonii, ale jak na razie to tylko i wyłącznie sfera marzeń.
Widać po nicku że masz zamiłowania do Japonii.
ale marzenia się spełniają i napewno warto je mieć.
zaglądaj systematycznie na oferyy biur podróży... czasem naprawdę super last można trafić. nawet do Japonii.
deborah83

Post autor: deborah83 »

ja mam teraz jako marzenie jakas objazdowke, bo chcialabym sobie pozwiedzac jakies zakatki ziemii:)Do tej pory raczej lezalam plackiem na plazy lub przed basenem...czas sie uaktywnic:) Ktora wycieczke byscie dziewczyny wybraly? Wlochy czy Chorwacja + Adriatyk? Moze ktoras z Was byla na podobnej i moglaby sie podzielic wrazeniami? Ja wybralam na razie po wstepnej selekcji te dwie:

http://www.funclub.pl/oferty/objazdowki ... _5043.html
http://www.funclub.pl/oferty/objazdowki ... _5033.html
:serca
ODPOWIEDZ