forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Podróż poślubna

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.

Re: Podróż poślubna

Postprzez Tusia » 27 gru 2011, o 21:00

wszystko zależy czy para ma na wyjazd tylko weekennd i uwazam ze opcja fajna, zreszta byłam z nimi. A jeśli coś dłuższego to polecałabym jakieś Kanary z Itaką może albo Cypr, no kwestia w sumie ilosci mozliwego czasu.
Tusia
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez a_gatka » 27 gru 2011, o 21:04

A gdzie byłaś z Unity? Jak podobali Ci się organizacyjnie? Wszystko ok?
a_gatka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Tusia » 27 gru 2011, o 21:11

taaak, bardzo dobra organizacja, pamiętam niesamowitą opiekę i szczególne wypytywanie czy ktoś nie ma problemów z chorobą morską :D A płynęlismy do Ystad :)
Tusia
Miła Kobietka

Postprzez sialala » 29 gru 2011, o 14:03

veryAnka napisał(a):A co powiecie na taki pomysl? http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... nowozencow

mi by coś takiego bardzo przypadło do gustu, uwielbiam Skandynawie... skaliste plaże, niesamowita przyroda i baaardzo świeże, morskie powietrze. Romantycznie jak nic :)
sialala
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez koralowadama » 6 sty 2012, o 00:34

Też bardzo lubię Skandynawię :)
koralowadama
Miła Kobietka

Postprzez Melisa » 7 sty 2012, o 20:50

zawsze marzyłam, żeby jechać do Egiptu w podróż poślubną, jak miałam 8 lat juz tak mówiłam :P ale.. biore ślub w egipcie lol wiec odpada :P
Marzy mi się Australia, ale to nie na naszą kieszeń.
Chciałabym do Hiszpanii :)
Melisa
Extra Kobietka

Postprzez Viki91 » 30 sty 2012, o 21:56

Moim marzeniem jest Hiszpania ale na razie jest nierealna i w podroż po ślubna wybierzemy się raczej gdzieś w polsce w góry albo nad morze ja osobiście wole morze a wy jak myslicie?
Viki91
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez eDom » 31 sty 2012, o 18:15

Polecamy wybrać się w podróż poślubną do wymarzonego miejsca, w którym wynajmiecie uroczy domek tylko dla waszej dwójki. Nikt Wam nie będzie przeszkadzał i z pewnością znajdziecie czas aby nacieszyć się sobą. W naszej ofercie mamy aż 150.000 różnych domków na świecie
eDom
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez she336 » 31 sty 2012, o 22:30

Też zastanawiam się gdzie by było fajnie pojechać w podróż poślubną. Szczerze jestem mile zaskoczona, że jednak są osoby, które mówią o Polsce. My nie mamy za dużo pieniędzy, więc zastanawiam się nad tym pomysłem. Faktycznie jest u nas tyle pięknych miejsc, które warto zobaczyć. Chciałabym po prostu jechać w jakieś malownicze, spokojne miejsce, najlepiej na łonie natury, gdzie skupilibyśmy się tylko na sobie... I myślę, że tylko na weekend. Możecie takie miejsce polecić? A jeśli chodzi o zagranicę to, które państwa są najtańsze?
she336

Postprzez Viki91 » 14 lut 2012, o 01:53

właśnie z tego powodu ze pieniędzy nie mamy za dużo to jedziemy gdzieś w Polsce nie wiem gdzie można by się wybrać myśmy myśleli o morzu ale mamy ślub 14 września także nie wiem czy nad morze będzie się opłacało jechać w tedy może być już zimno. Mój narzeczony wspomniał coś o Spa ale jakby taki domek nie był drogi to można my się nad tym zastanowić
Viki91
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ślub