Podróż poślubna

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
OnaUK87

Re: Podróż poślubna

Post autor: OnaUK87 »

Ja chcę do Nicei:)
Konkordia

Post autor: Konkordia »

Ja wymyśliłam podróż po Polsce. Dwa tygodnie z miejsca na miejsce - jest tyle miejsc, których nie widziałam. Nigdy nie byłam na Mazurach :( nie zwiedziłam muzeum Warszawskiego itp. Po prostu plecak na plecy, mapa Polski z zaznaczonymi miejscami które chcemy zobaczyć i w drogę! :) Uważam, że nigdy więcej taka okazja się nie zdarzy, a i pomysł oryginalny :D
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

Konkordia, to świetny pomysł!! :)
koralowadama

Post autor: koralowadama »

Superrrr pomysł naprawdę!
deborah83

Post autor: deborah83 »

ojjj Meksyk - naprawdę zazdroszczę. My w końcu zdecydowaliśmy się na podróż poślubną z funclubem w Chorwacji. Totalnie wykosztowaliśmy się na wesele, a oni mieli naprawdę super oferty w niskiej cenie. Tak nam się spodobało, że w przyszłym roku na naszą pierwszą rocznicę zarezerwowaliśmy sobie z nimi pobyt w Hiszpanii - Lloret de Mar:)) Oby było tak samo romantycznie, jak w podróży...
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Konkordia pisze:Ja wymyśliłam podróż po Polsce. Dwa tygodnie z miejsca na miejsce - jest tyle miejsc, których nie widziałam. Nigdy nie byłam na Mazurach :( nie zwiedziłam muzeum Warszawskiego itp. Po prostu plecak na plecy, mapa Polski z zaznaczonymi miejscami które chcemy zobaczyć i w drogę! :) Uważam, że nigdy więcej taka okazja się nie zdarzy, a i pomysł oryginalny :D
Też bym tak chciała:D Ale na razie o zaręczynach i podróży poślubnej mogę sobie pomarzyć:D
Przyznam, że masz świetny pomysł:)
Ja też wolałabym zwiedzić Polskę:) Bo tu są naprawdę super miejsca:)
Luśka

Post autor: Luśka »

a ja nie żałuję że wyjechaliśmy za granicę do Grecji.. mieliśmy zapewnioną pogodę, a w Polsce non stop padało :)
a myślę że koszty wyszłyby nawet takie same, a nawet w Polsce sobie więcej liczą niż za granicą :)
gohusia

Post autor: gohusia »

Ale to jest prawda. Często nad naszym Polskim morzem jest o wiele drożej a i pogoda niepewna. Ostatnio moi znajomi w Itace znaleźli niezłą ofertę last minute i nawet się nie zastanawiali. w PL wyszło by ich drożej a że to był wrzesień to pogoda wiadomo jaka..
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

No własnie nie rozumiem fenomenu polskiego morza. Ani tam ładnie, ani tanio.
veryAnka

Post autor: veryAnka »

A co powiecie na taki pomysl? http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... nowozencow
Tusia

Post autor: Tusia »

wszystko zależy czy para ma na wyjazd tylko weekennd i uwazam ze opcja fajna, zreszta byłam z nimi. A jeśli coś dłuższego to polecałabym jakieś Kanary z Itaką może albo Cypr, no kwestia w sumie ilosci mozliwego czasu.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

A gdzie byłaś z Unity? Jak podobali Ci się organizacyjnie? Wszystko ok?
Tusia

Post autor: Tusia »

taaak, bardzo dobra organizacja, pamiętam niesamowitą opiekę i szczególne wypytywanie czy ktoś nie ma problemów z chorobą morską :D A płynęlismy do Ystad :)
sialala

Post autor: sialala »

veryAnka pisze:A co powiecie na taki pomysl? http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... nowozencow
mi by coś takiego bardzo przypadło do gustu, uwielbiam Skandynawie... skaliste plaże, niesamowita przyroda i baaardzo świeże, morskie powietrze. Romantycznie jak nic :)
koralowadama

Post autor: koralowadama »

Też bardzo lubię Skandynawię :)
Melisa

Post autor: Melisa »

zawsze marzyłam, żeby jechać do Egiptu w podróż poślubną, jak miałam 8 lat juz tak mówiłam :P ale.. biore ślub w egipcie lol wiec odpada :P
Marzy mi się Australia, ale to nie na naszą kieszeń.
Chciałabym do Hiszpanii :)
Viki91

Post autor: Viki91 »

Moim marzeniem jest Hiszpania ale na razie jest nierealna i w podroż po ślubna wybierzemy się raczej gdzieś w polsce w góry albo nad morze ja osobiście wole morze a wy jak myslicie?
eDom

Post autor: eDom »

Polecamy wybrać się w podróż poślubną do wymarzonego miejsca, w którym wynajmiecie uroczy domek tylko dla waszej dwójki. Nikt Wam nie będzie przeszkadzał i z pewnością znajdziecie czas aby nacieszyć się sobą. W naszej ofercie mamy aż 150.000 różnych domków na świecie
she336

Post autor: she336 »

Też zastanawiam się gdzie by było fajnie pojechać w podróż poślubną. Szczerze jestem mile zaskoczona, że jednak są osoby, które mówią o Polsce. My nie mamy za dużo pieniędzy, więc zastanawiam się nad tym pomysłem. Faktycznie jest u nas tyle pięknych miejsc, które warto zobaczyć. Chciałabym po prostu jechać w jakieś malownicze, spokojne miejsce, najlepiej na łonie natury, gdzie skupilibyśmy się tylko na sobie... I myślę, że tylko na weekend. Możecie takie miejsce polecić? A jeśli chodzi o zagranicę to, które państwa są najtańsze?
Viki91

Post autor: Viki91 »

właśnie z tego powodu ze pieniędzy nie mamy za dużo to jedziemy gdzieś w Polsce nie wiem gdzie można by się wybrać myśmy myśleli o morzu ale mamy ślub 14 września także nie wiem czy nad morze będzie się opłacało jechać w tedy może być już zimno. Mój narzeczony wspomniał coś o Spa ale jakby taki domek nie był drogi to można my się nad tym zastanowić
pagat
Jestem tu nowa :)

Post autor: pagat »

Viki91 my tez nie mielismy zbyt duzo pieniazkow, dlatego wraz z narzeczonym (juz niedlugo mezem - czerwiec slub!:)) postanowilismy zarezerwowac sobie podroz z jakims tanszym biurem podrozy i lecimy do Turcji, jej egejskiej czesci, z Funclubem. Dzieki temu, ze mamy tu dojazd autokarem, oszczedzilismy na ogromnych kosztach biletow lotniczych...:(A autokary sa na tyle luksusowe (wiem, bo juz nie raz z nimi podrozowalam), ze podroz mi nie straszna!:)
corinn

Post autor: corinn »

Ja bym chciała wyruszyć w podróż albo do Nowej Zelandii albo na pojezierze brodnickie do Głęboczka :) Zakochałam się w tym miejscu przeglądają tylko zdjęcia :) Jest tam możliwość nauczenia się nurkowania, wykapania w winie i nauczenia się poprawnej degustacji tego trunku. Jak dla mnie bardzo dobre miejsce na poślubny wypad jeśli ktoś nie ma czasu na długie wypady.
ODPOWIEDZ