forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Podkład.

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Podkład.

Postprzez babel » 18 cze 2011, o 13:13

Szukam dobrego podkładu, który jest łatwy do rozsmarowywania, niedrogi (oczywiście!), do tego nie zostawia plam i nie daje uczucia maski.
Najlepiej, żeby wyglądał w miarę naturalnie, by zakrył moje zaczerwienienia i wągry. Macie jakieś propozycje?
babel
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Podkład.

Postprzez gosik » 18 cze 2011, o 17:33

Mysle,ze powinnas poszukac podkladu z serii dla cery z problemami sa na rynku takie,poniewaz preferuje kosmetyki polskie polecilabym poszukac wlasnie takich sa niedrogie i wcale nie ustepuja zagranicznym.I tak polecam ci:
-Anti Acne Ideal Skin Make up-Flos-Lek,
-krem tonujacy-Ziaja Nuno,
-Pure Control Make up-Eveline,
-Make up do tradzikowej i tlustej-AA Oceanic,
-Antybakteryjny Make up-Soraya,
-18 na topie-Mincer Mona Lisa.
Wybor nalezy do ciebie
gosik
Miła Kobietka

Postprzez Owocowa » 14 sty 2012, o 23:49

Jeśli chodzi łatwość rozprowadzania ja jestem fanką podkładów w pudrowej formie (sypka lub prasowana). Teraz mam podkład w formie pudru prasowanego od Artdeco. Jesli chodzi o jego krycie - nie mam krostek, wągrów, mój problem to skóra naczynkowa i akurat ten podkład dobrze kryje zaczerwienienia i pajaczki.
Owocowa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Qaula » 23 sty 2012, o 01:52

L'Oreal True Match. Jest dobry i całkiem niedrogi. Często w SuperFarm jest w promocji. Jednak ja lubię testować i mam w planach kupienie czegoś z Astor.
Qaula
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez zakupocholiczka » 24 sty 2012, o 12:27

Adaptacyjny podkład z Oriflame. Dostosowuje się do Twojego koloru skóry i nie wysusza. Warto czekać na promocję, wtedy można go dostać w dobrej cenie. Polecam jeszcze podkłady
maybelline affinitone.
Zostań konsultantką Oriflame
zakupocholiczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez tosia » 27 sty 2012, o 12:49

Ja ostatnio spróbowałam kremu tonującego ziaja, bardzo przyjemny produkt i za 9zł. Do tego używam korektora na to co krem tonujący nie zdoła przykryć, puder sypki transparentny z vipery (jakieś 20zł) i jest super
tosia
Miła Kobietka

Postprzez tusia25 » 3 kwi 2012, o 18:50

polecam Kobo Professional, Matt Make - Up. Jestb. dobry icena tez bo ok. 20paru zlotych
tusia25
Fajna Kobietka

Postprzez korek » 21 kwi 2012, o 14:11

Ja ostatnio używam podkładu ujędrniającego Giordani Gold z Oriflame, kupiłam go w promocji za 38 zł. Muszę przyznać, że jest naprawdę rewelacyjny, dobrze się rozprowadza, szybko się wchłania i co najważniejsze nie brudzi ubrań. Twarz wygląda na rozświetloną i świeżą. Polecam!
korek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Arturowa :) » 21 kwi 2012, o 19:03

Dla mnie z tych niedrogich najlepszy jest Lirene matujÄ…cy, taki w srebrnym opakowaniu ;)
polecam :D
" Nie nazywaj moich marzeń szaleństwem
jeśli sam, oprócz szarej rzeczywistości
nie masz nic więcej. "
Arturowa :)
Miła Kobietka

Powrót do Uroda

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]