pierścionki zaręczynowe
-
koralowadama
Re: pierścionki zaręczynowe
Lubię z kolorowymi kamieniami: topaz, rubin itp. Żadnych diamentów!!
-
oOosylwiaoOo
Ja też wolę takie pierścionki:) Nie wielkość świadczy o miłości:)
najładniejsze są takie delikatne:)
najładniejsze są takie delikatne:)
-
zlote_runo
I ja nie chcę diamentów, biorąc pod uwagę w jaki sposób je się wydobywa...wolę właśnie jakies kamienie kolorowe. A i tak przecież nie najważniejszy jest pierścionek...
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie:) najważniejsza jest miłość:)zlote_runo pisze:I ja nie chcę diamentów, biorąc pod uwagę w jaki sposób je się wydobywa...wolę właśnie jakies kamienie kolorowe. A i tak przecież nie najważniejszy jest pierścionek...
-
Maurelia
Zdecydowanie delikatne, tak by poźniej móc nosić razem z obrączką na jednym palcu 
-
oOosylwiaoOo
O takMaurelia pisze:Zdecydowanie delikatne, tak by poźniej móc nosić razem z obrączką na jednym palcu
-
oOosylwiaoOo
Śliczne:) właśnie o coś takiego mi chodziLuśka pisze:ja dostałam taki :
a obrączki mamy takie :
Taka biżuteria ma swój urok:)
Widać, że Twój mąż zna się na rzeczy
-
Izydka
Ja sama jestem już trochę po ślubie, ale moja córka wychodzi za mąż, mój przyszły zięć postarał się i kupił bardzo delikatny pierścionek zaręczynowy z białego złota i z diamentem.
Jeśli chodzi o obrączki, to pokazywali mi bardzo ciekawe, które łączą się w jedność. Np. kobieca obrączka wchodzi w męską, po złączeniu tworzą jeden napis. Bardzo ciekawe, tylko nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywały (niestandardowe obrączki chyba)...
Jeśli chodzi o obrączki, to pokazywali mi bardzo ciekawe, które łączą się w jedność. Np. kobieca obrączka wchodzi w męską, po złączeniu tworzą jeden napis. Bardzo ciekawe, tylko nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywały (niestandardowe obrączki chyba)...
-
Melisa
Dokładnie o takim pierścionku marze jak dostała Luśka
dowiem sie w lutym 
Obrączki też śliczne
Obrączki też śliczne
Pierścionek zareczynowy
Witam was Panie, planuje się w najbliższym czasie oświadczyć mojej kobiecie, z racji tego że nie mam żadnej bliższej koleżanki z która mógł bym pogadać na takie tematy, chciałbym poprosić was o pomoc, jestem, na etapie wyboru pierścionka, nie mogę się jednak zdecydować, podaje kilka typów .......... . Proszę o opinie lub swoje sugesię, z góry bardzo dziękuje wam za pomoc
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
zaplatana
Re: Pierścionek zareczynowy
mi sie podoba 5 i 7
ale wiesz musisz sie zatsnaowic co lubi Twoja kobieta, czy może woli białe złoto... czy lubi delikatna bizuterie, czy bardziej masywna
ale wiesz musisz sie zatsnaowic co lubi Twoja kobieta, czy może woli białe złoto... czy lubi delikatna bizuterie, czy bardziej masywna
-
Miniczka
a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?
-
dzo
jakość może i trochę ale cena w żadnym wypadkuMiniczka pisze:a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?
-
witaminka
Cena nie ma żadnego znaczenia, no chyba że nie może być za drogi, bo miałabym wyrzuty sumienia, że mój facet wydał tyle kasyMiniczka pisze:a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?
-
karolciaaa
- Jestem tu nowa :)
Skoro cena nie gra roli, to może taki promocyjny? SPAMwitaminka pisze:Cena nie ma żadnego znaczenia, no chyba że nie może być za drogi, bo miałabym wyrzuty sumienia, że mój facet wydał tyle kasyMiniczka pisze:a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?.
Tylko, co wtedy z oryginalnością? Miałybyście "czarno na białym", że jest takich kilka...
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2019 7:06 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
liczy sie gest i to ze jak Was ceni . Moj facet ma gust i sam wybierał i jest przesliczny
mój pierścionek jest z białego złota z jedynym dużym oczkiem i kilkunastoma cyrkoniami na obrączce pierścionka. Nie wiem jak to mąż zrobił, ale mimo iż, to zupełnie nie mój gust to zakochałam się w nim! 
-
annita
myślę, że najlepsze są delikatniejsze wzory, najlepiej z białego złota, które uwielbiam
No bo popatrzcie - takie delikatne pasują do wszystkiego i na wszystkie okazje. A uniwersalność jest ważna. Ja np. z moim pierścionkiem nie rozstaję się nigdy (no może podczas mycia, żeby go nie niszczyć
) dlatego cieszę się, że jest taki elegancki. Ważne jest doskonałe wykonanie no i nie ukrywajmy - kamyczek też
:P
Witam jestem nowy,
ale ze nie mam czasu czas do dzis mam do was kobietki pytania - kazda pomoc bedzie wskazana.
Nie moge sie zdecydowac nad pierscionkiem zareczynowym i chcialbym zebyscie mi napisaly co sadzicie o nim :
wiem ze moja przyszla narzeczona woli pierscionek z zoltego zlota i raczej prostych wzorow nie lubi , woli miec cos niespotykanego .
Co sadzicie o tym piersionku ? wypada na zareczyny taka roze ?

ale ze nie mam czasu czas do dzis mam do was kobietki pytania - kazda pomoc bedzie wskazana.
Nie moge sie zdecydowac nad pierscionkiem zareczynowym i chcialbym zebyscie mi napisaly co sadzicie o nim :
wiem ze moja przyszla narzeczona woli pierscionek z zoltego zlota i raczej prostych wzorow nie lubi , woli miec cos niespotykanego .
Co sadzicie o tym piersionku ? wypada na zareczyny taka roze ?

-
dobroslawa
Ogólnie lubię dyskretną biżuterię,bez zbędnych oczek. Mój pierścionek sama wybrałam, prawie nie różni się od obrączki:) Polecam stronę apart.pl Każda kobieta może wybrać coś dla siebie wedle gustu i zasobności portfela:)
Ja też wolę biżuterię klasyczną i delikatną. Dla mnie ważny był element zaskoczenia i oryginalność:)Jeśli chodzi o jubilera to wolę mniej znanych, którzy są specjalistami w swoim fachu i mogą na nasze życzenie wyczarować specjalnie nam dedykowane, jedyne w swoim rodzaju cudeńka:) Nie przekonują mnie te komercyjne butiki typu apart czy kruk, gdzie są gotowe wzory i każdy może mieć podobny.
-
JoannaDark
- Jestem tu nowa :)
Niby mówi się, że przereklamowany temat, ale coś jest w tych pierścioneczkach, nie, dziewczyny? 
http://www.virdi.pl/
Wladi, piękny ten pierścionek! Myślę, że spodoba się Twojej wybrance. Sama nie chciałabym dostać zwykłej obrączki z kamieniem. Gdzie znalazłeś taki ładny pierścionek?