Piegi

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
miszka

Re: Piegi

Post autor: miszka »

Też uważam, że piegi są fajne i dodająuroku - sama mam ich troche;) jak byłam dzieckiem byłam mega piegowata, ale nigdy dla mnie to nie stanowiła problemu:)
Patrycja K.

Post autor: Patrycja K. »

Piegi są super. Ja też je mam, ale jak byłam mała dziewczynka to oczywiście jak większość próbowałam się ich pozbyć. Teraz wystarczy przejrzeć klika serwisów o modzie z brzegu żeby zobaczyć, że kobiety czy modelki z piegami są nie dość że ładne to poszukiwane :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
babyisback

Post autor: babyisback »

uwielbiam piegi na twarzy, podobają mi się nawet takie na całym ciele, żałuję, że nie mam i że nie mogę sobie sprawić takich :-) od słońca niestety też mi nie wychodzą
marzo666

Post autor: marzo666 »

Ja mam piegi, ale jak nałożę makijaż to już ich nie widać :( a chciałabym mieć wyraźniejsze, uważam, że dziewczyny z piegami są sliczne :)))
Patrycja K.

Post autor: Patrycja K. »

To nie nakładaj podkładu i korzystaj jak najwięcej z naturalnego słońca :)

A najlepsze polskie modelki i tak fotoszopują nawet z małego pieguska
...

i po co? :D

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
dzo

Post autor: dzo »

piegi to moja zmora :? szczególnie teraz gdy lato się zbliża a ich się do słońca robi dwa razy tyle
eveline

Post autor: eveline »

W niektórych przypadkach piegi mają swój urok i ich "ukrywanie" wcale nie jest zawsze wskazane.
babyisback

Post autor: babyisback »

dzo pisze:piegi to moja zmora :? szczególnie teraz gdy lato się zbliża a ich się do słońca robi dwa razy tyle
Jak nie możesz czegoś pokonać, pokochaj to ;)
dzo

Post autor: dzo »

babyisback pisze:
dzo pisze:piegi to moja zmora :? szczególnie teraz gdy lato się zbliża a ich się do słońca robi dwa razy tyle
Jak nie możesz czegoś pokonać, pokochaj to ;)
dobre motto 8-) 8-)
glamour

Post autor: glamour »

No ja do moich piegów już się przyzwyczaiłam :D Strasznie mnie drażnią wówczas gdy wyjdę na słońce ponieważ mam wówczas ich wysyp, ale ogólnie je toleruje :) Podobno dodaja mi uroku :D
pisska

Post autor: pisska »

Piegi dobra sprawa. Nie ma co myśleć o ich usuwaniu bądź maskowaniu ;)
krante

sposób na piegi

Post autor: krante »

jaki macie
izunia

Post autor: izunia »

Ja też mam piegi, a w dodatku teraz zafarbowałam sobie włosy na rudo:) Na co dzień latem nie używam fluidu i wyglądam rewelacyjnie :) Facetów to kręci:) Jak mam jakiś służbowy wyjazd, to nakładam na nos i wszędzie tam gzie mam piegi korekcyjny puder w kremie Danni i zupełnie ich nie widać.
ODPOWIEDZ