forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Pieczenie i swędzenie pochwy

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.

Re: Pieczenie i swędzenie pochwy

Postprzez znajomek » 15 sty 2012, o 05:05

hey kup sobie maść w aptece clotrimazolum jest on bez recepty
Są też czopki dopochwowe clotrimazolum z tym że one są na recepte no ale ja poprosiłam aptekarkę to mi sprzedała bez recepty :)
Cena tych leków nie przekracza 10 zł. Są tez zioła do tzw. NASIADÓWEK :) o nazwie vagosan nie jest to drogie lub tamtum rosa tez pomaga.
życzę zdrowia.
znajomek
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez kamajana » 26 kwi 2012, o 21:25

Powiem z doświadczenia, kiedyś miałam częste infekcje, swędzenie, pieczenie, wizyty u gina i czopki, maści również dla partnera. Na punkcie higieny to mam prawie świra, do mycia używałam przeróżnych płynów, również antyalergicznych, a to dziadostwo wiecznie powracało. Dwa lata temu byłam u pewnego powiedzmy uzdrowiciela, facet bez zastanowienia powiedział, trzeba zrezygnować ze stringów a do mycia używać tylko szarego mydła Biały Jeleń, podeszłam do tego dość sceptycznie, ale od dwóch lat ani razu nie miałam nawrotu infekcji :) dlatego polecam wszystkim.
Aha mój partner też instrument myje tylko szarym mydłem ;)
http://www.stonoga.na.allegro.pl
Wyprzedaż obuwia dziecięcego, suuuper ceny :)
kamajana
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez lidex » 5 maja 2012, o 10:01

Dokładnie tak, Biały Jeleń. Babka na wykładzie z ginekologii mówiła nam, że używanie płynów do higieny intymnej, to tylko napychanie kieszeni ginekologom, po czym dodała:"wiec dziękuje:)".
lidex
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie