pewnosc siebie to podstawa!
-
Meduza
Re: pewnosc siebie to podstawa!
Pola ciekawa koncepcja, choć jest jeden defekt, poprawiając sobie urodę scrapbookiem Dilmah poprawimy ją w komputerze, a realu pozostaniemy takie jakie byłyśmy.. myślę, że dobrym pomysłem jest zaakceptować samą siebie, w końcu mamy rodzinę, mamy przyjacioł i mamy ich dzięki naszej osobowości a nie wyglądowi, więc w każdej z nas musi być coś wyjątkowego
)
-
Pola
Hmm.. masz racje Meduzo
Mój pomysł ze scrapbookiem był oczywiście po to by poprawic humor nam dziewczynom, ale masz racje ta aplikacja Dilmah nie rozwiąze tego co nas dreczy
mam nadzieje ze jednak każda z nas znajdzie w sobie coś z czego będzie dumna i z czego będzie się cieszyć
)
-
magdaskrzynecka
pozytywne nastawienie,wiara w siebie i w swoje możliwosci
nie kazda z nas ma dłuugie nogi,zgrabna sylwetke,piekne zadbane cialo,idealnie dobrana fryzure,ale to wcale nie swiadczy o tym ze jestesmy gorszcze,czy brzydsze
zacznijcie od tego zeby po prostu sie usmiechac,czlowiek od razu staje sie piekniejszy;)
poszukajcie w sobie mocnych stron i to na nich budujcie pewnosc siebie, a te slabe strony starjcie sie zmienic na mocniejsze .
walka z samym soba jest niestety najtrudniejsza
zacznijcie od tego zeby po prostu sie usmiechac,czlowiek od razu staje sie piekniejszy;)
poszukajcie w sobie mocnych stron i to na nich budujcie pewnosc siebie, a te slabe strony starjcie sie zmienic na mocniejsze .
walka z samym soba jest niestety najtrudniejsza
-
Sklep.Sambora_pl
Zgadza się,pewność siebie i wiara we własne możliwości czyni cuda. Tym bardziej jeżeli poprzemy to kilkoma kobiecymi atutami:)
-
Bielizna-Anna
Zgodzę się, że podstawa dobrego wyglądu leży w odpowiednio dobranej bieliźnie.
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2012 1:50 pm przez Bielizna-Anna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sklep.Sambora_pl
Owszem to co mamy na sobie dodaje nam pewności siebie. Biżuteria, bielizna czy też seksowne ubrania sprawiają, że czujemy sie dobrze i świat należy do nas.
-
aura
Chyba coś w tym jest. Można być ubranym modnie i dobrze, ale jeżeli nie jest się pewnym siebie to wygląda się w tym kiepsko. Na pewno taka postawa dodaje więcej uroku i seksapilu niż niejedno ubranie.