Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
Ja paliłam 5 lat. Ostatnio rzuciłam [ciężko było strasznie], ale po miesiącu skończyło się na tym że nadal palę. Jedyne co się zmieniło to to, że zamiast 'normalnych' palę superlighty. Tyle
Ja kiedyś byłam bardzo wrogo nastawiona do papierosów. Potrafiłam nawet wygonić rodziców z pomieszczenia jeśli któreś paliło bądź wysiąść z samochodu. Jak studiowałam to trochę mi się pozmieniało. Problemy itp. Miałam etap, że paliłam nałogowo. Teraz znowu nie palę i bardzo się z tego cieszę! Moja kondycja jest o wiele lepsza. nie duszę się tak jak wtedy gdy popalałam.
Również palę, niestety a może stety. Pociąg do tego nałogu po połowie zabrałam od każdego z rodziców, od mamusi to, że lubię zapalić, od tatusia to, że jestem uzależniona, a mimo to potrafię nie zapalić przez kilka dni. Mnie też tego nauczyły studia..
Ja ostatnio się trochę rozpaliłam, ale udało mi się opamiętać w porę (jeszcze przed uzależnieniem się) i postanowiłam już nigdy więcej tego nie zrobić.
„Jedyne czego żałuję w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym”.