forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

papierosy

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.

Re: papierosy

Postprzez Ania70 » 2 lip 2010, o 09:42

Ja palę mniej lub więcej prawie 15 lat. Z przerwami na 3 ciąże i karmienie - za każdym razem prawie 2 lata. Kiedyś więcej, teraz mniej. Kiedyś w pracy łatwiej było, teraz przepisy, ograniczenia... i zwyczajnie mniej czasu jest. A i człowiek nie młodnieje :witch

I mimo, że to złe, niedobre, niezdrowe, to ja jednak lubię sobie zapalić.
Ania70
Początkująca

Postprzez Barbarella » 3 sie 2010, o 11:28

ja też niestety palę nie chciałabym ale jednak jakoś nie idzie mi rzucanie tego nałogu :(
Barbarella
Początkująca

Postprzez dione » 10 sie 2010, o 18:58

też lubię sobie czasami zapalić....szczerze, to z większością ludzi na studiach z którymi do dzisiaj utrzymuję kontakt poznałam się właśnie przy papierosie, no i oczywiście nieodłączny papieros do piwa, alkohol bez tytoniu po prostu smakuje gorzej ;)
dione
Fajna Kobietka

Postprzez aura » 8 lis 2010, o 10:58

A ja właśnie rzuciłam palenie jakiś miesiąc temu. Lekko nie było, ale na razie jakoś się trzymam. Nie używałam żadnych plastrów, gum ani innych specyfików. Po prostu postanowiłam, że od dzisiaj nie palę. Mam nadzieję, że wytrwam jak najdłużej w tym postanowieniu.
aura
Miła Kobietka

Postprzez Cukiereczek19 » 8 lis 2010, o 17:17

Może nie paliłam nałogowo ale popalałam przez 2 bądź 3 lata. I pewnego dnia stwierdziłam że koniec z tym no i skończyłam teraz jedynie zapalę raz w miesiącu ale to naprawdę zdarza się sporadycznie... ;)
' bo teraz należymy do siebie (...)
jesteś częścią mnie
i serio, życie bez Ciebie byłoby beznadziejne. ! ♥
Cukiereczek19
Fajna Kobietka

Postprzez pompadour. » 26 lis 2010, o 17:18

Palę od lat czterech i jak na razie nie mam zamiaru rzucać. Lubię to po prostu.
Chyba dopiero w ciąży będę potrafiła rozstać się z papierosami.
pompadour.
Początkująca

Postprzez misilinka » 26 lis 2010, o 18:48

niestety ma to samo co ty. Do piwka lubię sobie zapalić. Tak na codzień to nie palę ale jak jest imprezka i kilka osób wkoło pali zawsze mnie kusi zeby się dołączyć.
Ale mam nadzieje, że jak teraz jest ten zakaz palenia w knajpach to będzie mnie okazji do kuszenia mnie i moze jakos wytrwam bez papierosa na imprezie :)
misilinka
Początkująca

Postprzez koperkowa » 28 lis 2010, o 11:57

nie palę i nie paliłam. z bardzo prostej przyczyny-papierosy są za drogie! no i poza tym po co jeszcze dobijać swoje zdrowie.
koperkowa
Miła Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdrowie